Nálunk nincs Csipkerózsika szezon

Sok tekintetben sikeres és dinamikus első félév után nyáron sem áll meg az élet a New York Kávéházban-ban. Komoly eredmény, hogy ősztől egy új Hop On – Hop Off buszmegálló létesül a Blaha Lujza téren a New York Palota előtt, így már nemcsak az Astoriánál és a Keleti pályaudvarnál lehet felszállni a városnéző buszokra.

Csapatunk lázasan készül az őszi szezonra.
Ajánlataink még inkább személyre szabottá válnak és speciális konferencia és workshop csomagokat alakítunk ki, amelyek újabb lehetőségeket tárnak fel a New York Palotában. Az új konferencia és kiállítótér illetve a belső park megnyitásával kapacitásunk újabb 500 fővel fog bővülni. Így már elmondhatjuk, hogy Budapest egyik legnagyobb konferencia kapacitásával rendelkezünk, amelyhez egyedülálló módon, a 2 szálloda a Boscolo Budapest és a Residence Apartman hotel biztosítja a szobákat.


2011 második felében tovább folytatódnak ügyfélrendezvényeink, amelyek továbbra is az igényes kultúrát népszerűsítik. Fő célunk, hogy megtaláljuk a művészetben is az eleganciát és kifinomult megoldásokkal közvetítsük értékrendünket. Szeptembertől Salon éttermünket, mint prémiumszolgáltatásunkat állítjuk reflektorfénybe, ahol vendégeink megtudhatják, hogy mit is jelent valójában a "magyar esszenciális gasztronómia”. Az ősz folyamán bebizonyítjuk, hogy miért is tekintik a kritikusok a világ legszebb kávéházának a New York Kávéházat. Kövesse eseményeinket a Facebook-on, legyen részesen mindennapjainknak!


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing