Nagysikerű Borgála a Boscolo Event Palace-ban

Nem véletlen a konferencia központ jelmondat: Inspiráló Harmónia. A múlt hétvégén minden együtt volt egy csodás nap eltöltéséhez a New York Palota – Boscolo Konferencia Központjában. A csodás helyszín, díjnyertes borok soha nem látott választékban, kiváló borászok és izgalmas kiegészítő programok. Hazánk legnagyobb, nemzetközi szinten is jegyzett borversenyének a VinAgorának, a közönség számára is nyitott Borfesztiválja sok-sok érdekes programmal várta a látogatókat.

A helyszínen bérelhető, vagy megvásárolható kristálypoharakkal mindenki végigkóstolhatta a Róma teremben felsorakozott színes és széles borválasztékot. A New York Palotában megszokott, magas szintű catering által készített borkorcsolyák és falatkák fogyasztásával lehetett a borok közt kis szünetet tartani. Ám akinek mindez nem lett volna elég, a délután folyamán a Boscolo Event Palace kisebb termeiben érdekes programok vártak a vendégekre. 14 órától a Mesterkóstoló a sötétében, ahol három csúcsborász előadásában, vak sötétben lehetett csúcsborokat kóstolni.

VinAgora borgála a Boscolo Event Palace épületében. HOL Magazin 202.

Érdekes kísérlet volt arra, hogy bemutassák, a szem mennyiben befolyásolja a bírálat folyamatát, valamint rámutattak arra is, milyen meghatározó stílusjegyeket képviselnek a nemzetközileg elismert borok. A délután folyamán Szakács József tartott egyedi hangulatú előadást a szarvasgomba vadászatról, a vadászkutyákról és az erdő fekete gyémántjáról. Egy interaktív játék keretében pedig mindenki pontozhatta a díjnyertes borokat. A borgála csodás hangulatban telt, a helyszín pedig tényleg inspirálóan hatott a résztvevőkre. A Boscolo Event Palace honlapján tájékozódhat rendezvény helyszínünkről.

VinAgora borgála a Boscolo Event Palace épületében. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Nyolcadik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
- 29. Farmer Expó: az akarat diadala
- Elmarad a Séf Fesztivál Tihanyban
- Sztárokkal jön az I. Séf Feztivál Tihanyban
- Hazai termelők támogatásával valósul meg a Séf Fesztivál

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing