Nagyot szóltak a Dumapárbaj poénjai a moziban

2015.01.19. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Film

Az egymással rivalizáló humoristákról szóló Dumapárbaj sikerrel debütált a magyar mozikban. A Hadházi László, Kiss Ádám és Eszenyi Enikő főszereplésével készült komédia premierje első hétvégéjén országosan a legnézettebb három film közé került és megelőzte a hét másik kiemelt bemutatóját, a Birdman avagy A mellőzés meglepő erejét.

Négy nap alatt 17.681 néző váltott jegyet, hogy láthassa, hogyan fekteti egymást két vállra a poénjaival a hazai stand up két legnagyobb sztárja. A fővárosi és vidéki mozikban egyaránt sokan ültek be a filmre. Országszerte több mint hatvan multiplex és belvárosi mozi vetíti folyamatosan a filmet. A szerencsések személyesen is találkozhatnak a kedvenceikkel. Hadházi László többek közt az óbudai Bed Cinema január 20-ai vetítésére kíséri el a Dumapárbajt. Továbbá a tervek szerint január végén, február elején egy – két vidéki városban szintén lesznek közönségtalálkozók a színészek részvételével.


Cikkajánló
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- 10.000 epizód – Történelmet írt a Barátok közt
- Elkezdődött az El a kezekkel a Papámtól! című különleges családi film forgatása
- Ismét jön a Re:Verzió a 16. Verzió legsikeresebb filmjeivel!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing