Nagy sikerrel debütált az Atlantis Rendezvénysziget

Örömmel osztjuk meg jelenlegi és jövőbeni partnereinkkel, hogy az Atlantis Rendezvénysziget eddigi rövid története ellenére is rengeteg céges és szakmai ügyfél tetszését nyerte el, és remélhetőleg méltán lehet még sokáig a hazai rendezvénypiac különleges és exkluzív rendezvényhelyszíne.
Bár a kaszinó kényszerű bezárását követően nagyon későn tudtunk bekapcsolódni az év végi rendezvényhajrába, mégis elmondhatjuk, hogy szép események kerülhetnek megrendezésre már decemberben is, a karácsonyt megelőző kiemelt időszakban.

A helyszín adta lehetőségeket ugyan még csak ízlelgetik a szervezők és a megrendelő vállalatok, már a január-februári időszakra is számos érdeklődőnk akad.

Atlantis Rendezvénysziget. HOL Magazin 2012.

Itt szeretnénk kiemelni a terem azon adottságát, miszerint a közelgő báli időszakban olyan helyszín áll rendelkezésre, amelyben garantáltan nem rendeztek még hasonló eseményt, így minden meghívott vendéget az újdonság és exkluzivitás élményével kápráztatja el.

Ki ne hallott volna, ha máshonnan nem, hollywoodi filmekből a legendás las vegasi hangulatú, "kaszinós" esküvőkről. Íme itt egy autentikus, minden igényt kielégítő helyszín annak érdekében, hogy valóban felejthetetlen legyen a Nagy Nap.

Az ifjú párok számára bizonyára remek hír, hogy az Atlantis elérhető áron, a rendezvényes árfekvéshez képest hatalmas kedvezményekkel várja a házasodni vágyó partnereit.

Atlantis Rendezvénysziget. HOL Magazin 2012.

(x)

A rendezvényhelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>> 

Atlantis Rendezvénysziget. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing