Nagy nevű fellépők a hetedik Belvárosi Fesztiválon

Mások mellett az Irie Maffia, Fábián Juli & Zoohacker, a PASO, a Csík Zenekar, a Besh o droM és a Brains is fellép az idei, immár hetedik Belvárosi Fesztiválon péntektől vasárnapig. Az ingyenes programokat három helyszínen tartják.
Az V. kerületi önkormányzat szokásos nyárindító rendezvényén a Szabadság téren, a Zrínyi utcában és az Erzsébet téren várják az érdeklődőket koncertekkel, gyerekprogramokkal

A nyitónapon, június 7-én pénteken a Szabadság téren 17 óra 30 perctől lesznek koncertek, fellép az Ivan & the Parazol, az Intim Torna Illegál és az Irie Maffia. A Zrínyi utcai Táncdalpódiumon 16 órakor Korda György és Balázs Klári, majd Pál Dénes ad műsort, az Erzsébet téri Világzenei színpadon 14 óra 30 perctől Belváros testvérvárosai és nemzetiségi önkormányzatai lépnek fel, kora este a Magyar Vista Social Club, utána pedig a Csík Zenekar koncertezik.

Szombaton a Szabadság téren 17 órakor kezdődik a program, előbb a Magashegyi Underground, majd a Carbonfools és a tizedik születésnapját ünneplő Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) lép fel. A Táncdalpódiumon Csobot Adél, Vastag Csaba, Szűcs Judit és Oláh Gergő szórakoztatja a közönséget, a Világzenei színpadon pedig este a Besh o droM ad koncertet.

A Szabadság téren pénteken és szombaton 23 órától hajnalig zajmentes, fejhallgatón át élvezhető Csend-diszkó lesz, olyan dj-k közreműködésével, mint Infragandhi, Superman, Káosz vagy Suhaid.

A zárónapon, vasárnap már csak a Szabadság téren lesznek programok. Délelőtt és kora délután a gyerekeké a főszerep: fellép Halász Judit, lesz bábelőadás (Paprika Jancsi), streetball és freestyle foci bemutató, zenei játszóház, állatsimogató, arc- és hennafestés. Koncertek 17 órától lesznek, játszik az egy év szünet után visszatérő Fábián Juli & Zoohacker, a Punnany Massif, végül a Brains fellépése zárja a Belvárosi Fesztivált.

MTI 2013. június 5., szerda 12:31


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing