Nagy dobásra készül a Superfly

A népszerű extrém szórakoztató- és trambulinpark hamarosan az offline időtöltés hazai nagykövetévé válhat.
A tavaly nyár óta Budapest belvárosában üzemelő extrém szórakoztatópark változatos programkínálatán felül, most egy új, egyedülálló program bevezetésére készül: a meglepetésről egyelőre annyit tudni, hogy lehetőséget kínál az iskolás korú fiatalok mozgásformáinak szélesítésére. A részleteket április első felében hozza nyilvánosságra a Superfly Air Sports.

A rendszeres sport elengedhetetlen az egészséges életvitelhez, ha a választott mozgásforma ezen felül élvezetes és szórakoztató is, akkor az könnyebben válik rendszeressé, pozitív szokássá. Kiemelten fontos szempont ez a gyermekek, iskolás korú fiatalok körében, ugyanis rájuk nagyobb veszélyt jelent az online jelenlét, hiszen egyre érezhetőbb az okostelefonok, ezáltal a virtuális térhódítása.

„A Superfly Air Sports egyedülálló sportlehetőséget nyújt, ami nem pusztán a fizikai egészség megőrzéséhez elengedhetetlen, de közösségteremtő erővel is bír: öröm látni, ahogy a csapatokban érkező fiatalok kilépnek az online térből és birtokba veszik a csarnokot” - mondja Borsos Péter, a budapesti csarnok ügyvezető igazgatója.

A Superfly extrém szórakoztatópark egyedülálló lehetőséget kínál a sportolás élményének színesítésére, így kifejezetten alkalmas arra, hogy az iskoláskorúak és a fiatal felnőttek kiegészítő tevékenységét képviseljék. A szórakoztatópark jelenleg több rendszeres programot is kínál, mint például a Kölyökjáratot, amely hétvégente nyújt lehetőséget kifejezetten a kisgyermekes családok számára, és amelynek keretében a szülők ingyen ugrálhatnak a gyermekeikkel.

 

A Superfly Air Sports a világ legnagyobb beltéri trambulin park fejlesztője és üzemeltetője. A Circus Trix elnevezésű anyavállalattal közösen mintegy 300 extrém szórakoztatóparkot üzemeltetnek világszerte. A budapesti létesítmény 2018-ban nyitott meg és több mint 2000 négyzetméteren várja a beltéri sportolás szerelmeseit. Bővebb


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing