Művészetek Háza Gödöllő

A mind külsejében mind funkciójában megújult Művészetek Háza fél éven át volt helyszíne az Európai Uniós ülésekhez kapcsolódó sajtótájékoztatóknak. A kor elvárásainak megfelelő technikai háttér, az igényes belső kialakítás és tetszőlegesen osztható terek biztosítják a rendezvények legmagasabb szintű megvalósítását. Közel 400 fős színháztermünk, 230 főt befogadó konferenciatermünk és különböző méretű rendezvénytermeink ideális helyszínt biztosítanak konferenciák, céges és üzleti események, tréningek lebonyolítására.

Igény szerint cégünk vállalja a komplett rendezvényszervezési munkákat is: készséggel segítünk dekoráció-, catering- vagy programszervezésben.

A Művészetek Háza különböző művészeti csoportoknak (néptánccsoport, szimfonikus és fúvós zenekar, ütőegyüttes, szalon- és cigányzenekar, Rokka együttes, vonósnégyes, stb.) is otthona, így a programkínálat tovább szélesíthető a helyi zenei és tánccsoportok bemutatójával.

Művészetek Háza Gödöllő. HOL Magazin 2013.

A Gödöllőn és környékén található bőséges programkínálat miatt számtalan vonzó csomag összeállítására van lehetőség. A rendezvény megtartásán túl a helyszínbérlés tetszés szerint kombinálható kastélylátogatással, lovas programokkal (lovasbemutató, fogathajtó verseny, pusztaolimpiai játékok) kisvasút-kirándulással, airsoft játékkal, medvepark, kalandpark vagy élményfürdő látogatással.

A helyszín megközelíthető közúton az M3as autópályáról és a 3-as útról; az Örs Vezér térről induló HÉV-vel; a Keleti Pályaudvarról induló vonattal; a Puskás Ferenc Stadionról induló busszal.
A Művészetek Háza a repülőtérről 30 km-re, mintegy 20 perces autóútra található.
A Gödöllő repülőtérre kisrepülőgéppel is lehetséges az érkezés.

Maximális parkolási lehetőség 105 db személyautóra biztosított

http://www. muza.hu

https://www.facebook.com/pages/Művészetek-Háza-Gödöllő

Művészetek Háza Gödöllő. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Konferencia, sikerre ítélve!
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Újranyit az Európa Kongresszusi Központ
- NGM-államtitkár: egyre erősebb a magyar turizmus teljesítménye
- MNB-alapítvány tulajdonába kerül az Ybl Vízház ,10,5 millió euróért

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing