Művész Étterem és Kávéház, az „ízek színpada”

Budapest szívében, a Vígszínház szomszédságában várja vendégeit a Művész Étterem és Kávéház. Az újlipótvárosi lokál nosztalgikus hangulatú belső tereivel és egyedi, minőségi konyhájával nemcsak az átlagembernek nyújt felejthetetlen élményt, de üzleti megbeszéléseknek és rendezvényeknek is kedvelt „színpada”.

 Művész Étterem és Kávéház, az ízek színpada

Sajtótájékoztatók, indoor tréningek és tárgyalások mellett, családias hangulatú esküvők is ideális helyszínre lelnek a Művészben.

 

Művész Étterem és Kávéház, az ízek színpada

Az étterem légkondicionált, természetes fénnyel rendelkezik, valamint sötétíthető. A nagyterem akár 60, a kisterem 20, a galéria pedig 25 főt tud befogadni. Tagolt belső elrendezésének köszönhetően több rendezvény egyidejű lebonyolítására is alkalmas. A helyszínen projektor, televízió, videó, vetítővászon, CD-lejátszó, mikrofon, dobogó, korlátlan és ingyenes WIFI használat is igénybe vehető. Parkolni az étterem előtt, illetve a mellette található parkolóházban lehet.

 

A helyszín bemutatója a helyszinonline.hu oldalain >>>

 


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing