Műjégpálya a Sportmax 2 tetején

A Hegyvidéken nyitotta meg kapuit Magyarország első, télen-nyáron használható szabadtéri műjégpályája. A Csörsz utcai Sportmax Hegyvidék épületének tetején lévő létesítmény mindennap este kilencig várja a korcsolyázókat. A szervezők tervezik: amennyiben a kezdeményezés sikeres lesz, 2011 végére a sportközpont kertjében egy szabványos méretű, 1800 négyzetméteres pályát is felépítenek.

Újabb környezetbarát sportlétesítménnyel gazdagodott a Hegyvidék - számolt be a XII. kerületi Polgárok Lapja. A nyári melegben is zavartalanul működő szabadtéri műjégpálya a maga nemében egyedülálló az országban.
A hússzor tíz méteres, kisméretű jégkorongkapukkal ellátott pálya jéghatású felülete a legmodernebb technológiával, újrahasznosítható műanyagból készült. Korcsolyázás közben úgy „viselkedik”, mint az igazi jég, a különleges felületkezelés a természetesség érzetét kelti – tudtuk meg Banka Edinától. A projektvezető elmondta, hogy a hegyvidéki korcsolyapálya egy fontos tulajdonságában eltér a hagyományos kialakítású jégpályáktól: egyáltalán nem igényel hűtést, ami havi szinten több millió forintos megtakarítást jelent.
A Sportmax műjégpályája mindennap tíz és este kilenc óra között várja a korcsolyázókat. Délelőtt és kora délután elsősorban a gyerekekre, illetve a családokra számítanak, míg az esti órákban a tízen- és huszonéves fiatalokat szeretnék a pályára csábítani. Számos kényelmi szolgáltatás fogadja a korizókat, az öltözőhelyiség és a büfé mellett egyebek közt lehetőség nyílik az elkopott korcsolyák helyszíni élezésére és bérlésére.
A helyszín nyári rendezvények számára is bérelhető. Céges partik vagy baráti összejövetelek Nem szokványos programeleme lehet egy fürdőruhás korcsolyaverseny...


Bővebb információkkal is rendelkezésükre áll Gerhardt Mónika.
Részletesebb leírások a rendezvényhelyszín termeiről a helyszinonline.hu oldalain >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing