MTÜ-Hegyközségek közös rendezvénysorozat

2017.06.14. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Közös szakmai rendezvénysorozatot indít a hat borrégióban a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa.
A szakmai országjárás első állomása július 6-án Tokaj lesz, ahol szó esik egyebek mellett a magyar borkultúrát nemzetközi porondon legmagasabb szinten képviselni képes Tokaji Aszúról is.

Közölték: létrejön az új egységes borarculat, információs portál indul a magyar borról, de idén második alkalommal megrendezendő Budapesti Borbár Túra is.

A most készülő új turisztikai országmárka szerves részét képezi majd a magyar bor- és gasztrokultúra, "hiszen Magyarország elképzelhetetlen a minőségi borok és a sajátos magyar ízek nélkül" - fogalmazott a közleményben Bánhegyi Zsófia, az MTÜ marketingkommunikációért felelős vezérigazgató-helyettese. "Az MTÜ-nek a Hegyközségek Nemzeti Tanácsával együttműködve az a feladata, hogy az országmárkán keresztül a magyar bor értékeit megismertesse a világgal, és így lendületet kapjon a borturizmus is" - mondta.

 

 

 

 

MTI 2017. június 13., kedd 10:51


Cikkajánló
- Pancs - Design és Gasztroplacc
- Abigél-maratonra hív a Petőfi Irodalmi Múzeum
- Aranytíz 2018 január
- Decemberben izgalmas élőkoncertek és különleges karácsonyi ajándék várja az utasokat a Budapest Airport terminálján
- Egy hónap múlva Ortodox Karácsony a Belvárosi Főplébániatemplomban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing