MTÜ-Hegyközségek közös rendezvénysorozat

2017.06.14. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Közös szakmai rendezvénysorozatot indít a hat borrégióban a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa.
A szakmai országjárás első állomása július 6-án Tokaj lesz, ahol szó esik egyebek mellett a magyar borkultúrát nemzetközi porondon legmagasabb szinten képviselni képes Tokaji Aszúról is.

Közölték: létrejön az új egységes borarculat, információs portál indul a magyar borról, de idén második alkalommal megrendezendő Budapesti Borbár Túra is.

A most készülő új turisztikai országmárka szerves részét képezi majd a magyar bor- és gasztrokultúra, "hiszen Magyarország elképzelhetetlen a minőségi borok és a sajátos magyar ízek nélkül" - fogalmazott a közleményben Bánhegyi Zsófia, az MTÜ marketingkommunikációért felelős vezérigazgató-helyettese. "Az MTÜ-nek a Hegyközségek Nemzeti Tanácsával együttműködve az a feladata, hogy az országmárkán keresztül a magyar bor értékeit megismertesse a világgal, és így lendületet kapjon a borturizmus is" - mondta.

 

 

 

 

MTI 2017. június 13., kedd 10:51


Cikkajánló
- Végre egy statisztika, amiben nagyon jók vagyunk!!!
- Itt az idő, hogy újra gondold a konyhádat!
- Március elsején nyílik az Utazás 2018 kiállítás
- Rekordszámú tétel a Nagy Tokaji Borárverésen
- Szombaton lesz az év borgasztronómiai eseménye

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing