Mr. Darcy is hozzánk jár…

Budapesthez közel a repülőtértől alig egy órányira, a város zajától mégis messze, nyugodt, csendes környezetben várja Önöket múltat idéző eleganciájával a Prónay-kastély.
Október első hétvégéje sajnos már majdnem betelt, de néhány szabad jegyünk akad még Jane Austen bálunkra is.
Örömmel vesszük ajánlatkérésüket, hiszen a minden igényt kielégítő, új, közel 300 nm-es kastélyparkhoz csatlakozó konferencia- és rendezvénytermünk kiváló helyszínéül szolgálhat privát rendezvényeknek, felsővezetői meetingeknek és céges eseményeknek.

Konferencia- és rendezvényterem a Prónay-kastélyban. HOL Magazin 2015.

A kastély mellett található vendégház ****apartmanjai és szobái, valamint a fürdőház wellness szolgáltatásai hosszabb tartózkodásra és még kellemesebb időtöltést biztosítanak a vendégeinknek. 

A gyönyörű természeti környezetben fekvő kastély elegáns belső terei és magas színvonalú szolgáltatásai garantálják a protokolláris és vállalati rendezvények sikerét.

A kastély által szervezett kulturális programok közül kiemelkedik a mára már hagyománnyá vált, október első hétvégéjén megrendezésre kerülő Jane Austen bál.

Ez a hazánkban egyedülálló rendezvény a korszak hangulatában, korabeli zenével és táncokkal várja a korhű öltözékben résztvevő bálozókat.

Az eseménynek otthont adó Prónay-kastély ideális helyszíne, a múltidéző és – elsősorban az Egyesült Királyságban, de itthon is nagy népszerűségnek örvendő – komoly hagyománnyal és tradíciókkal rendelkező bálnak.

A kastély által kínált programlehetőségek:

A Nagykastély alatt húzódó, eredeti állapotába visszaállított Borpincében a kastély tulajdonos családjának Csendes Dűlő Szőlőbirtokáról származó Badacsonyi borainak kóstolására nyílik lehetőség, ínyenc kézműves falatok kíséretében.

A Prónay-kastély borospincéje. HOL Magazin 2015.

Magyarországon egyedülálló programot kínál az Alsópetény közelében található Nógrádi vadaspark. Természetes élőhelyükön figyelhetőek meg az őshonos gímszarvasok, a résztvevők betekintést nyerhetnek a dámvadak viselkedésébe, láthatják a muflon-kosok összecsapásait és a vaddisznó családok vidám csörtetését. Az erdei tisztásra traktor viszi be a vendégeket, ahol egy vadlesről figyelhetik az etetőkhöz érkező több száz vadállatot.

Néhány településsel arrébb lehetőség nyílik agyaggalamb-lövészetre, (korong lövészet) ami igazi kihívást jelent a legtöbb résztvevő számára, hiszen csak néhány próbalövés áll rendelkezésre az izgalmas versenyt megelőzően, mely az eredmények kihirdetésével zárul.

Mindezek mellett ajánlott programok még a lovas kocsikázás, lovaglás, íjászat, horgászat, csónakázás, túrázás, melyhez a nordic walking bot és kerékpár eszközbérlés általunk biztosított. A további izgalmakat keresők megtalálják számításaikat a szomszédos faluban található kalandparkban.

Egyszerre közel a fővároshoz és közel a természethez, zavartalan és bensőséges környezet biztosítja a nyugalmat a hatékony munkavégzéshez és kikapcsolódáshoz. Ismerje meg a kastélyban rejlő lehetőségeket!  www.pronaykastely.hu

http://pronaykastely.hu/rendezvenyhelyszinek 


Cikkajánló
- Jelentős beruházások lesznek az idén a turizmusban
- Százötvenezren látogatták a gyulai Almásy-kastélyt
- Felújítják a Károlyi-Csekonics Palotaegyüttest
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Megújul a Szinyei Merse-kastély Cserkeszőlőn

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing