Mosoly nyaralás a büki Danubius szállodában

2017.06.23. | Kategóriák: Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A Danubius Spa divízió a hagyományokhoz hűen idén is vendégül látott egy csapatnyi hátrányos helyzetű kisgyereket egy négynapos, élményekkel teli üdülésre. Idén a DHSR Bük csapata csalt mosolyt a budapesti Éltes Mátyás Általános Iskola és Kollégium 12 nehéz sorsú kisdiákjának arcára.

A kis csapat június 11-én érkezett a szállodába Kőbányáról a gyerekek által ötcsillagosnak minősített busszal, Bubbles Club hátizsákokkal és a büki szállodában játszódó Sárkánykalandok mesekönyvekkel felszerelkezve. Bükön már várták őket a Bubbles Club plüss sárkányai és a szálloda lelkes munkatársai.

Mosoly nyaralás Bükön. HOL Magazin 2017.

A kis vendégek csodaszép időben élvezhették a büki hotel minden előnyét, a hűs medencéket, a hatalmas kertet, a játék- és sportlehetőségeket és a zavarba ejtően gazdag all inclusive ételkínálatot. A programjukban szerepelt az elmaradhatatlan kisvonatozás, a Bükfürdői Kneipp Park mezítlábas ösvényeinek és a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum csúszdáinak felfedezése.

Mosoly nyaralás Bükön. HOL Magazin 2017.


Cikkajánló
- Új hangversenysorozatot indít el a Nemzeti Énekkar
- 5 éves a Bubbles Club!
- Legyen kellemes élmény a gyógyulás és egészségmegőrzés
- Léhűtők és boszorkányok
- Budapest 145 éves

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing