Modern szaunavilág Hévízen

Hévíz első gyógyszállodája Finta József tervei alapján épült, és 1976-ban nyitotta meg kapuit, azóta számtalan rendezvény, átépítés, felújítás zajlott, több százezer gyógyulni és feltöltődni vágyó vendég fordult meg az egykori Thermal Hotel Hévíz szállodában, amely 2006-ban új nevet kapott.

A Danubius Health Spa Resort Hévíz megnyitása óta folyamatosan színesíti szolgáltatásait az éppen aktuális trendeknek megfelelően, hogy vendégei minden óhajának eleget tehessen. A saját gyógyvízforrással, hat medencével és saját gyógyászati részleggel büszkélkedő szálloda tökéletes hátteret biztosít ahhoz, hogy egy alapos feltöltődés erejéig megszakítsuk a hétköznapok rohanását.

A DHSR Hévíz vendégei immár teljesen felújított szauna részlegen pihenhetnek, miután április közepén átadták a szálloda vadonatúj belső szauna világát. A rekonstrukcióval a modern wellness zónák trendjeit követő, nagyobb kapacitású szauna blokk került kialakításra, amely funkcionálisan és esztétikailag is megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

A bővebb szolgáltatásokat nyújtó szauna részlegen finn szauna, aroma szauna, infraszauna, gőzkabin, élményzuhany és pihenőágyakkal berendezett pihenő tér várja az egészséges életmódra törekvőket és a kikapcsolódni vágyókat. A különleges fenyőburkolattal és fényeffektekkel hangulatossá tett belső tér kivívta a vendégek elismerését, sokakat csábít az új szauna blokk kipróbálására.

www.danubiushotels.hu/heviz

Szaunavilág a Danubius Health Spa Resort Hévíz épületében. HOL Magazin 2017


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- 4 millió eurós fejlesztés a Thermia Palace Spa szállodában
- Eldőlt, melyik lett Az Év Fürdője 2019-ben
- Európa 26 legismertebb és legrangosabb gyógyszállodája egyesült az Ensana márka alatt
- Eddig nem érvényesül a papírforma – Félidőben jár Az Év Fürdője szavazás

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing