Minőségi találkozások

1 különleges helyszín, 8 exkluzív márka, 52 különleges ember.

A Boscolo Hotel május 22-én, este 7 órától 21 óráig várja kedves vendégeit következő ügyfélkapcsolatai eseményére, a B52 estjére. A New York Kávéház Fehér- és Vörös szalonjába megrendezésre kerülő rendezvényen 7 exkluzív márka (a Frank Muller óra, az Artelli szabóság, a Motorola, a Gentleman magazin, a Sisley, a Johnny Walker, valamint a Golf Travel Hungary) mutatkozik be közelebbről és maga a szálloda is képviselteti magát. 

Az est két házigazdája, műsorvezetője (Magony Szilvia és Sipos Zsolt) interaktív formában beszélget a meghívottakkal és a vendégekkel stílusról, eleganciáról, életvitelről. A beszélgetést követően egy kis állófogadással és ingyenes italbárral kedveskedik partnereinek a Boscolo Hotel. Az esemény vendégei az este folyamán kötetlen keretek közt ismerkedhetnek meg prémium márkákkal és találkozhatnak, beszélgethetnek a mai magyar gazdasági élet meghatározó szereplőivel. Amennyiben szeretne részt venni az eseményen, vagy többet megtudni a rendezvényről, keressék bizalommal Fetter Nórát a +36 30 3337898-as, vagy Simon Lászlót a +36 30 3504916-os telefonszámon.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing