Mindenkit vár az ország legnagyobb LEGO® családi rendezvénye!

2017.05.25. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Június 3-án és 4-én minden kicsit is nagyot vár a LEGO® Store Show milliónyi LEGO® kockával és sport programmal a Millenárison.  Az ország legnagyobb LEGO® családi rendezvényén minden látogató könnyedén találhat magának kedvére való programot, hiszen többek között lehetőség nyílik részt venni a LEGO® DUPLO® horgászversenyen, a LEGO® City Dzsungel túlélőtúrán és a hídépítő versenyen.

Idén harmadik alkalommal várja a kreatív játékra és szórakozásra vágyó családokat a LEGO® Store Show.  A legkisebbek a LEGO® DUPLO® medencében, a horgászversenyen és a játszóházban ismerkedhetnek a kreatív játékkal és az építés rejtelmeivel, míg a nagyobbakat számos egyéb izgalmas program mellett építőasztalok, LEGO® Technic verseny, LEGO® Mindstorms® Robotsuli, LEGO® City Dzsungel túlélőtúra és mini KRESZ park, továbbá a Batmobil építőverseny szórakoztatja. A táncos lábúak kipróbálhatják a LEGO® Friends Party arénát, ahol az Xbox One színpadon a Just Dance táncprogram várja őket. A StarWarsTM rajongók a „Semmisítsd meg a Halálcsillagot!”céllövő versenyen, továbbá LEGO® Star WarsTM építőasztalnál tehetik próbára tudásukat és kreativitásukat.

A rendezvény szervezői a sportok szerelmeseinek is kedveztek. Az érdeklődők megmérettethetik magukat kapura lövésben, kézilabda kapura dobásban, dekázásban, labdavezetésben, kézilabda pattogtatásban, ugrókötelezésben, helyből távolugrásban és a Speed Bounce szőnyegen is. A versenyeket teljesítő gyerekek oklevelet és ajándékcsomagot kapnak.*

A kreatív kihívásokkal, sok nevetéssel, sporttal és izgalmas játékokkal teli programokon résztvevők hamisítatlan LEGO élményekkel gazdagodva térhetnek haza a nap végén.
Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

 

A rendezvény az alábbi helyszínen és időpontban várja a látogatókat szombaton és vasárnap 10 és 19 óra között:

2017. június 3-4.:   Budapest, Millenáris B és D épület (1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.)

 

Jegyárak:

Helyszíni belépőjegy: 999 Ft/fő

Jegyelővétel: a LEGO® Store budapesti üzleteiben (Allee, Árkád, Westend) május 4-től 799 Ft-os kedvezményes áron.

A belépés 3 év alatti gyermekek számára ingyenes!

 

További információ:

http://lstore.eu/LegoStoreShow/Hirek

 

*a készlet erejéig!


Cikkajánló
- Cabernet franc és terroir Villányban
- Nonszensz költemények a koncerten
- BBQ-magasiskola a Budapest Barbecue Company-ben
- 7. Magyar Sajtmustra
- Kóstold meg a világ ízeit október 5-én, az AsiaCenterben!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing