Mindenki a fedélzetre! Itt jön Elvis!

2019.01.16. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

ELVIS on BOARD - születésnapi party a TRIP hajón.
A Király ezúttal hajóval érkezik közénk, nevezetesen a Batthyány tér közelében állomásozó TRIP hajóval. A Magyar Elvis Klub idén ezt a különleges helyszínt választotta hagyományos születésnapi Elvis-bulijához. Hihetetlen, hogy a több, mint 40 éve halott énekes milyen széles - és fanatikus! - rajongótáborral rendelkezik mind a mai napig.

Világszerte milliók ünneplik születésnapját január elején, így a magyar rajongók is összegyűlnek január 12-én, hogy dalain keresztül egy nagyszabású bulival emlékezzenek meg a legendáról, aki idén lenne 84 éves.

Hazai népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy magyar rajongói gyűjtést kezdeményeztek a budapesti Elvis parkban felállítandó Elvis-szoborra, hogy így is tisztelegjenek a rock & roll királyának nagysága előtt.

“Volt egy bál azon a hajón…” énekelte Komár László a nyolcvanas évek elején, nem véletlenül, ugyanis a 37 éve működő Magyar Elvis Klub népszerű rendezvényei többek között az “Elvis-hajón” is zajlottak, ahol a tánc és bulizás mellett táncbemutató és divatbemutató is szerepelt a műsorban. A Komár-dal most újra aktuálissá válik, hiszen a Magyar Elvis Klub minden évben megrendezésre kerülő születésnapi Elvis-partija idén a TRIP hajón lesz.

Az Elvis On Board címet viselő 84. születésnapi mulatság remek műsorral várja a rajongókat: 3 zenekar is készül kizárólag Elvis-dalokból álló műsorral.

A bulit a PEDROFON nyitja majd, és ennél jobb kezdést aligha kívánhatnak a táncolni vágyó jampik, hiszen a vidámságáról, lendületes előadásmódjáról híres csapat garancia a jó hangulatra.

Utánuk következik a Flying Times. A hattagú zenekar fúvósokkal is megerősített zenészgárdája autentikusan szólaltatja meg Elvis kései korszakára jellemző monumentális dalait épp úgy, mint fiatalkori rock and roll-jait.

A műsort Ed Phillips & The Memphis Patrol zárja, akiket sajnos, igen ritkán lehet elcsípni Budapesten, viszont annál sűrűbben fordulnak meg Európa különböző rock and roll klubjaiban és fesztiváljain. A tavaly új CD-vel is jelentkező csapat egyéni ízzel játssza Elvis legnagyobb dalait, és látványos show-elemekkel megspékelt műsoruk minden bizonnyal ismét felrázza majd az összegyűlt Elvis-rajongókat.

A zenekarok műsorát színesíti a 90-es évek legendás zenekarának, a Cadillac zenekarnak az énekesnője, Prudovits Edina (Puding), az est ceremóniamestere pedig ezúttal is John Laslo Farkas (Mester) lesz.

 

A rendezvény időpontja: 2019. január 12. szombat 19 óra.

Helyszín: TRIP hajó, Budapest, I. kerület, Szilágyi Dezső tér 2-es móló.

A belépőjegy ára a helyszínen 4000 Ft. Elővételben (január 11-ig) a Magyar Elvis Klub tagjainál és a TRIP-hajó webáruházában lehet vásárolni 3500 Ft-os áron. (https://trip.jegyx1.hu/eloadas/36)

 

 


Cikkajánló
- Ne csak pihenj, mozogj is a strandon!
- Kontrasztok és meglepetések
- Káprázatos választék a Pezsgő Június Nagykóstolón
- Közeledik a Balaton ünnepe
- Aranytíz 2019 július-augusztus

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing