Milyen az idei téli körömdivat?

2014.12.08. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Életmód

Érdekel a körömdivat? Most megtudhatod, mi a trendi idén télen!
Letisztultság, merészség, csillogás, ombre és természetesen téli hangulat – néhány szó, mely jellemzi a hideg időszak körömdivatát, számol be a diamondnails.hu oldal.

Az elmúlt néhány évben szüntelenül fejlődni látszik a körömipar. Ennek köszönhetően a körömtrendek is folyamatosan változnak. A körömdivatot, akárcsak az öltözködést, a divatházak nagymértékben befolyásolják. De természetesen a klasszikusnak számító francia kö rmöt még mindig bátran viselhetjük.

Az őszi színek után a tél színei lesznek porondon. A sötétebb piros színek állnak idén a középpontban. Emellett a természetes árnyalatok is divatosak, mint például a világosabb barnás szín. És a körömdivatban örökzöldnek számító fehér sem marad el, mely trendi minden csillámos árnyalatában. Nagyon divatos emellett a köröm lenti részének díszítése. Ilyen esetben a francia köröm nem a szokásos színekből tevődik össze, hanem divatszínekkel készül, de a bátrabbak akár valamilyen extrém színt is választhatnak.

A körömformát tekintve jó hírünk van mind a szolidabb formát, mind pedig az extrémebb, hegyes alakot kedvelő nőknek. Hiszen a rövid mandulaforma és a hosszú, hegyes köröm is divatos. A hosszú hegyes köröm kis optikai trükknek számít, nyújtja az ujjakat.

Az ombre a fodrászszakmából ismert kifejezés, ám idén a körmökön is megjel enik. Ahogyan a francia szó jelentéséből is kikövetkeztethetjük, mely árnyékolást jelent, tulajdonképpen színátmenetről van szó. Az ombre nem kötődik szorosan a divatszínekhez, szinte bármilyen árnyalatban divatosnak számít.

A műkörmöknél hódítanak a gél lakkok. Ezt természetes hatásuknak és tartósságuknak köszönhetik. Mára már oly mértékben populárisak, hogy színválasztékuk megelőzi a hagyományos körömlakkokét. A díszítés is jelen van, mind a hagyományos, mind pedig a gél lakkoknál. Esztétikus, leheletfinom motívumok kerülhetnek a körmökre. Ha zselés vagy gél lakkokkal szeretnénk meglepni magunkat vagy szerettünket karácsonyra, érdemes szettben megvásárolni, így minden alaplakkozáshoz szükséges dolog ott lehet az asztalunkon. Minden nő jól tudja, ezekre mindig szükség van.

A köröm divatszíneit és formáját tekintve mindenki megtalálhatja személyre szabottan a magának megfelelőt . Az ünnepek közeledtével azonban teret kapnak az extrémebb formák és merészebb színválasztások, a főszerep pedig egyértelműen a csillogásé.

 

 www.diamondnails.hu


Cikkajánló
- Gluténérzékenyek karácsonya
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- A D-vitamin pótlás fontosságáról
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing