Miért éri meg organikus szemléletre váltani?

2015.10.21. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Életmód

Mert megtanulod, hogyan tekints úgy a vállalkozásodra, mint egy élő organizmusra. A bennünket körülvevő élettelen tárgyakkal lehetetlenség személyes kapcsolatot kialakítani. Egy érző lénnyel azonban teljesen más a helyzet.

Tele van talányokkal, kérdésekkel, állandóan változik, fejlődik, mozgásban van. Minél összetettebb élőlényről van szó, annál összetettebb, sokoldalúbb a működése.

Az emberek alkotta szervezetek – miként mi emberek is – születnek, fejlődnek, tanulnak, csak rájuk jellemző egyéni ritmussal és életciklusokkal rendelkeznek. Bár furcsának tűnhet első hallásra, de az emberi közösségek, a maguk speciális módján – önálló lényekhez hasonlóan – képesek egy megismerhető mintázat szerint “gondolkodni”, “érezni” és “kinyilvánítani az akaratukat”. Vannak egészséges és beteg állapotaik, amikből képesek kigyógyulni – vagy súlyosabb esetekben belehalni.

Az organikus megközelítés megismerésével és elsajátításával olyan eszközök és módszerek birtokába jutsz, amelyek ma még szinte elképzelhetetlen távlatokat nyitnak meg az általad vezetett szervezet irányítása és fejlesztése terén.

 

https://www.facebook.com/horizonttanacsadas?fref=nf


Cikkajánló
- Gluténérzékenyek karácsonya
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- A D-vitamin pótlás fontosságáról
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing