Mi mindenre alkalmas egy kastélykert?

Igaz, a kurucok a Rákóczi szabadságharc idején jártak már a környéken, hiszen Romhányban volt a szabadságharc utolsó jelentős ütközete és most az Operettszínház színészei által újra megelevenedett ez a kor, mivel a Prónay-kastélyban tartották a Csínom Palkó című színdarab sajtótájékoztatóját. Ha Önök is különleges helyszínt keresnek, ajánljuk a kastély épületegyüttesét reprezentatív eseményekre, sajtótájékoztatókra, privát és céges eseményekre.

Április 24-én a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében mutatja be a Budapesti Operettszínház Farkas Ferenc legendás Csínom Palkó című daljátékának újragondolt, felfrissített és maivá varázsolt változatát, mely egy színházi összpróba kerettörténetébe ágyazva mutatja be az eredeti művet. A közelgő premier kapcsán tartott rendhagyó sajtótájékoztató az alsópetényi Prónay-kastélyban remek kirándulás volt az első igazán tavaszi vasárnapon, a helyszín adta lehetőségeket kihasználva a korhű közegben nagyszerűen sikerült a darab bemutatása.

Csínom Palkó. Sajtótájékoztató a Prónay-kastélyban. HOL Magazin 2015.

„Nagy öröm volt számunkra, hogy ilyen méltó környezetet találtunk a Csínom Palkó sajtóeseménynek, hiszen fontos volt, hogy a három igazi dívánk így a Kossuth díjas Lehoczky Zsuzsa, és a friss Kossuth díjas Oszvald Marika, valamint Kállay Bori otthon érezze magát a Prónay Nagykastély csodálatos épületében.”- mondta el Lencsó Rita az Operett Színház sajtófőnöke.

Csínom Palkó. Sajtótájékoztató a Prónay-kastélyban. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing