Mezítlábas piknik a Petneházy Rendezvényparkban

Május 30-án a Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark nagy sikerrel rendezte meg szakmai nyílt napját, melynek keretében rendezvényügynökségi, utazási irodai és esküvőszervező partnerei akár egy 4 fős exkluzív, szaunás faházban eltölthető 1 éjszakás, félpanziós tartózkodást is nyerhettek. A nap célja a helyszín adottságainak bemutatásán túl a várható felújítási, fejlesztési munkák, így a bővülő lehetőségek megismertetése a szakmai partnerekkel.

A szigorúan szakmai program mellett könnyed grill party hangulat is várta a Rendezvényparkba látogató partnereket. Frissítő gyümölcskoktélok mellett mindenki belekóstolhatott Molnár Tamás séf helyszínen grillezett ételeibe, melyeket akár a teraszon, akár a fűben, mezítláb fogyaszthattak el. Így a vendégek átélhették azt az egyedülállóan megnyugtató érzést, melyet a felfrissítő, zöld környezet nyújt.

Petneházy Rendezvénypark. HOL Magazin 2012.

Végül, de nem utolsó sorban a Petneházy Rendezvénypark megjelent szakmai partnerei között kisorsolt egy 4 fős, saját szaunával rendelkező faházban eltölthető éjszakát félpanziós ellátással.

Petneházy Rendezvénypark. HOL Magazin 2012.

 

A helyszín a Specialista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Tűzijáték páholyból
- Hamburgerrecept egy sztárszakácstól
- Most hétvégén jógafesztivál lesz a Citadellán
- Az első magyar borról szóló mozifilm, a Folyékony arany a CineFesten debütál és versenyez!
- Fogyókúra, életmódváltás – Így lehetsz sikeres!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing