Mesebeli wellness élmény, elérhető közelségben

Ha egy kis nyugalomra vágyunk, de nem akarunk órákat utazni azért, hogy végre távol kerülhessünk a város zajától, az inárcsi Bodrogi Kúria remek választás lehet. Érdemes ellátogatni a századfordulós hangulatot idéző kastélyszállóba, mely festői környezetével, eleganciájával és kényelmével mindenkit elvarázsol. Az idei nyár pompájához 2009 tő, frissen ültetett pazar rózsa járul hozzá mámorító illatával és szemet gyönyörködtető színeivel.

Mindössze húszpercnyi autózás után egy mesebeli világban találhatjuk magunkat: egy óriási fenyőerdő közepén vár mindenkit a nevében is megújult Bodrogi Kúria, mely mind elhelyezkedésében, mind pedig külső-belső kialakításában a természettel való harmóniát tükrözi. A korábban Szent György Kúria névre keresztelt szálló névváltoztatása a tulajdonos, Bodrogi Ádám döntése volt, aki ezzel is szeretné jelezni, hogy a kastélyszálló egy komplett megújuláson esett át. Az új szárnyban helyet kapott további 26 szoba és egy konferenciaterem, emellett az új, élményfürdős wellnessrészleget is érdemes kiemelni.
A színész dinasztiából származó tulajdonos ötlete nyomán az idei nyár folyamán a Bodrogi Kúria kulturális gasztronómiai kirándulásra is invitálja az érdeklődőket. A tulajdonos, Bodrogi Ádám, bár nem lépett imádott nagymamája, Mészáros Ági és híres szülei, Voith Ági és Bodrogi Gyula nyomdokaiba, mindenképpen szerette volna a család előadóművészi, színművészi hagyományait folytatni és azt kulináris élményekkel kiegészíteni. Június 20-án ezért útjára indítja a „Kulinária és melódia a kastélyban” elnevezésű programsorozatot, melynek eseményein különböző nemzetek konyháiba nyerhetünk betekintést miközben igényes zenei programok, koncertek vezetik fel a vacsorát. Első alkalommal egy jazz zenével kísért barbecue vacsora segítségével varázsolunk némi amerikai hangulatot a romantikus kúriába. Ezt később olasz-, magyar-, valamint bajorországi körutazás követ majd.
Tervezett további időpontok:
• Július 10.           Magyaros falatok operett dallamokkal tálalva
• Július 31.          Barangolás Itáliában ízekkel és dallamokkal
• Augusztus 14.   Sváb konyha sramlira hangolva

A szálloda által kínált szolgáltatások közül legnépszerűbb bizonyára a megújult wellnessrészleg által nyújtott kényeztetés lehet még, mely segít kikapcsolódni a rohanó hétköznapokból, ezáltal nyújtva felfrissülést testnek és léleknek egyaránt. A bel- és kültéri fűtött élménymedence, a kültéri úszómedence, a jacuzzi mellett egy finn relax szauna és infraszauna is a vendégek szolgálatára áll, nyáron pedig élményelemekkel gazdagon felszerelt szabadtéri pezsgőmedence várja a felfrissülni vágyókat. Ezeken kívül természetesen frissítő és lazító aroma, relaxáló, stresszoldó masszázsokat is ajánl a Bodrogi Kúria.

Bodrogi Kúria - szálloda, étterem és rendezvényhelyszín Inárcs

A Bodrogi Kúriában a sport szerelmesei is megtalálják számításukat. Széles szabadidős programjaik között megtalálható a lovaglás, a tereplovaglás, a karám- és futószáras lovaglás, a hintózás vagy a horgászás; de lehetőségünk van röplabdázás, tenisz, pétanque, sőt paintball, quad és még sok más szabadtéri program kipróbálására is.
Azok számára, akik szívesen kipróbálnák a különböző nemzetek ízeit, szeretnének megismerkedni idegen kultúrákkal, zenékkel, esetleg egyszerűen csak szabadidejük különleges, élményekben gazdag eltöltésére vágynak egy mesebeli környezetben, a megújult Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** jó szívvel ajánlható.

Bodrogi Kúria - szálloda, étterem és rendezvényhelyszín Inárcs


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing