Mérkőzést vezetett Gesztesi Károly

A hétvégén az újpesti vízibirodalomban együtt focizott Müller Attila, Dombi Rudi, Erdei Zsolt, Major Beni, Dopeman és az öccse, Peti. Mindannyian rendszeresen járnak a fürdőbe, azonban most a II. Sunshine Családi Fesztivál alkalmából megrendezett mérkőzés csapattagjaiként mutatkoztak be.

„Életemben először vezettem meccset, nagyon jó mulatság volt. Egyébként is rendszeresen járunk a fiaimmal az Aquaworld élményfürdőbe, de most hétvégén egy igazi családoknak szóló fesztivál várta a látogatókat sok sok programmal; állatsimogató, ugrálóvár, koncert és értékes nyeremények” – mondta Gesztesi Károly színművész.

Aquaworld: focimeccs a celebekkel. HOL magazin 2013.

A fesztivál immár második alkalommal került megrendezésre a fürdőben. A szervezők nem is számítottak rá, hogy az első hétvégét is felülmúlja a mostani és sokkal több látogató érkezik; a 3 nap alatt közel tizenkétezer vendég látogatott ki a rendezvényre. A szervező párostól megtudtuk, hogy jövőre is mindenképp megrendezik a környezettudatosságra nevelő, családi hétvégét.


Cikkajánló
- Nyolcadik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
- 29. Farmer Expó: az akarat diadala
- Elmarad a Séf Fesztivál Tihanyban
- Sztárokkal jön az I. Séf Feztivál Tihanyban
- Hazai termelők támogatásával valósul meg a Séf Fesztivál

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing