Megvan a név!

Adele Boutique Hotelnek fogják hívni Pécs hamarosan nyitó szállodáját, amely a kisgyermekes családok mellett elsősorban a városba üzleti céllal érkezőkre számít.

A történelmi belváros hosszú ideje lakatlan műemlék épületének megújításával és egy teljesen új szárny építésével tizenkilenc szobás, negyven férőhelyes, magas színvonalú szálláshellyel gazdagodik Európa 2010-es kulturális fővárosa. A klasszikus épületet a modern stílussal ötvöző butikhotelben a beruházók wellness részleget is kialakítanak, melynek üzemeltetését, akárcsak a szálloda többi részénél, megújuló energiák segítik.

Az épület a Széchenyi tértől mindössze száz méterre található, így Pécs két évezredes történelmi látnivalói akár gyalogszerrel is bejárhatók. Ha pedig valaki sportos és a Mecsekbe vagy akár Orfűre vágyik, annak a szálloda saját kerékpárt is tud biztosítani.

Az Új Széchenyi Terv keretében, az Európai Unió kettőszázhuszonkettő-millió forintos vissza nem térítendő pályázati támogatásával megvalósuló csaknem négyszázmillió forintos fejlesztés öt új munkahelyet is teremt, és a hotel együttműködései révén új turistákat is a településre csábít, aminek köszönhetően a helyi idegenforgalmi bevételek is növekedni fognak.

Az érdeklődő lakosok az elkövetkező időben szemmel kísérhetik egy patinás polgári épület megújulását, amely várhatóan 2015 tavaszán fogadja első vendégeit.


Cikkajánló
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- A Szent András Sörfőzde új söre, az Áfonyás Ale
- Az életmentés nem állhat meg! Adj vérplazmát!
- Eldőlt, melyek Magyarország legjobb kenyerei
- Még több zenei élmény a Nemzeti Filharmonikusoktól

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing