Megválasztották év Starbucks baristáját

2017.08.31. | Kategóriák: Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A nyertessel a legújabb Starbucks kávézóban találkozhatunk a Duna-korzón.

Latte artban, személyre szabott ital készítésében és kávébemutatásban is jeleskednie kellett annak a Starbucks partnernek, aki hazánkat fogja képviselni a Starbucks regionális döntőjén. A zsűri az év kávémesterének Simárszki Tamást választotta, aki a díj mellett saját italkreációjával a közönség különdíját is elnyerte. A szakember a legújabb kávézó, a Duna-parti Marriott Hotel aljában található Starbucks Promenade csapatát erősíti, amely a zártkörű versenynek is helyet adott.

A kávézólánc legjobb magyarországi baristái tesztelték a Starbucks legújabb budapesti kávézóját, amely 200 négyzetméteres belső vendégterével és 40 négyzetméteres teraszával elsősorban az új lendületet kapott Duna-korzón sétáló budapestiek, turisták és a helyi kávéfanatikusok kedvencévé szeretne válni. A nagy belmagasság, a világos falak és a csodás panorámát adó óriási üvegfelületek rendkívül tágassá teszik az egyébként is tekintélyes méretű kávézót, amely akár nagyobb üzleti megbeszélésekre is alkalmas.

A nyitás előtti napon tartott Starbucks Barista Championship döntőn a kerületi fordulók nyerteseinek – Gáspár Szonjának, Szabó Dominikának, Simárszki Tamásnak és Varga Balázsnak – három területen kellett bizonyítaniuk: a Latte art fordulóban kézügyességüket, egy kávékóstoló alatt szakmai tudásukat, a szituációs versenyszámban pedig ezek alkalmazását a Starbucks legfőbb értékei, a vendégek iránti elköteleződés és az italok személyre szabhatósága mentén.

A 2017-es év baristája Simárszki Tamás lett, aki saját italkreációjával a közönség különdíját is elnyerte. Tamás két éve tagja a Starbucks magyarországi csapatának, a mindennapokban a Starbucks Promenade kávézóban futhatunk vele össze, és az egyedi, kizárólag a győztesnek járó kötényről ismerhetjük fel. Eredményével októberben ő képviseli hazánkat a wrocławi Amrest döntőn, valamint elutazhat Amszterdamba a Starbucks európai pörkölőüzemébe.


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing