Megújult rendezvényközpont a Lurdy Házban!

A belvároshoz közeli bevásárlóközpont első emeletén található Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont eddig is egyedülálló lehetőségeket kínált a rendezvényhelyszínt keresők számára.
A most kívül-belül megújult helyszín, több mint 2500 négyzetméteren, 5 különböző teremmel várja vendégeit modern, elegáns környezetben.A továbbra is ingyenes parkolást, vendéglátás szempontjából szinte végtelen lehetőségeket biztosító szolgáltató nemcsak külcsínében változott, de weboldala mellett, szolgáltatási palettáját is bővítette.

A termek mindamellett, hogy légkondicionáltak, vezeték nélküli internettel rendelkeznek, és akár óránként is bérelhetők. Bővebb információ: info@specia.hu 

 
 

Aktuális akcióink, csomagjaink:

Törzsvendég csomag:

Az évente legalább 10 alkalommal rendelő bérlőinknek 5%, a heti rendszerességgel bérlő megrendelőinknek 10% kedvezmény minden szolgáltatásunk árából.

Jó reggelt! csomag:

Konferenciaterem, fejenként egy kávé, egy ásványvíz, 5 dkg frissen sütött aprósütemény, nettó 890Ft/főtől.

Jó étvágyat! csomag:

Konferenciaterem, fejenként egy kávé, egy ásványvíz, 5 dkg frissen sütött aprósütemény, kétfogásos meleg ebéd, nettó 1890Ft/főtől.

Fitt Csomag:

Konferenciaterem sportpálya használattal, nettó 990Ft /főtől.

Szakmai csomag:

érdeklődjön elérhetőségeinken


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing