Megújult fényképes étlappal várja vendégeit a New York Café

2012.05.10. | Kategóriák: Éttermek, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A kávéház tavaly év vége óta fényképes étlapon kínálja az ínycsiklandó ételkülönlegességeket. Így a New York kifinomult eleganciája és harmóniája az étlapot először kezébe fogó vendég számára is tükröződik. A képek láttán máris összefut a nyál az ember szájában. Azt gondolhatnánk, ez biztosan megkönnyít a választást, de ez koránt sincs így. Annyi finomság jut a szemnek, hogy az ember végigenné az étlapot akár reggelire, akár ebédre, vagy csak egy délutáni kávéra tér be a házba.

Kínálatukban a reggelire felszolgált „hagyományos” bundáskenyér és tojásrántotta is új köntösbe öltözik. Aki pedig kicsit tartalmasabb ételre vágyik, mindenképp kóstolják meg a ház híres kolbászos-tojásos lecsóját. Napközben, vagy ebéd előtt ízleljék meg az előételek színe kínálatát a marinált lazac carpacciotól, melyet zsenge parajjal, reteksalátával és kaporhabbal tálalnak, a libamájas derelyéig, mely jázminos almától illatozik. Déltájban, vagy vacsoraidőben természetesen jöhet egy jó leves – legyen az magyaros marhagulyás, vagy könnyű tavaszi eperesszencia bazsalikom fagyival. A leves után pedig következhet a főétel, egy szaftos mangalica tarja, sült babokkal és burgonya ropogóssal, esetleg rózsaszín kacsamell formájában, káposztás tésztával tálalva. Természetesen a ház híres és népszerű snack és tészta ételei sem maradhattak ki a kínaltból, így a könnyű falatokra éhes vendégek is kedvükre válogathatnak.

És ha már egy kávéházba térünk be, nem hagyhatjuk ki a széles és színes desszert választék megízlelését és a kiváló kávékülönlegességek válogatását sem. Aki egyszer betér a New Yorkba, mindenképp kóstolják meg a Világ Legszebb Kávéházának specialitását, a világhírű New York csoki tortát.


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing