Megújult a Pink Cadillac

20 év után új névvel, tereit átalakítva és kibővítve várja a Pink Cadillac California étterem régi és új vendégit Budapesten a IX kerületi Ráday utca 22 –ben.

A Pink Cadillac Pizzeria Budapest IX. kerületében, a Ráday utcában a környék kialakításakor az elsőkközött nyílt. Mindig is híres volt fantasztikus pizzáiról és olaszkonyhájáról.

20 év után az újmenedzsment úgy döntött ideje egy „ráncfelvarrásnak“ így az étterem belső tereit átalakították és kibővítették egy rendezvényteremmel is. A 30 fős különterem bármilyen zártkörű rendezvényre alkalmas, így sajtótájékoztatók, legény/leánybúcsúk, céges vacsorák és akár sportközvetítések lebonyolítására  is.

Pink Cadillac California. HOL Magazin 2016.

Az étterem új belső kialakításában valamint az étlap választékának újragondolásában is az amerikai – olasz irányt tükrözi. Az étlapon az eddigi megszokott pizza-tésztavonalat salátákkal, előételekkel, steak-kel, hamburgerrel és magyaros különlegességekkel bővítették ki.

Az üzemeltetők tengerentúlra tett utazásaik alatt szerelmesei lettek azamerikai életstílusnak, ételeknek és az ott tapasztalható profizmusnak, mely az élet minden területét áthatja, így a gasztronómiát  is.

Tizenöt  éve foglalkozunk vendéglátással és most először nyílt alkalmuk egy olyan éttermet üzemeltetni, ahol főleg a visszatérő magyar vendégekre számítanak.

Pink Cadillac California. HOL Magazin 2016.


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing