Megújult a MaReSz weblapja

2010.04.22. | Kategóriák: Rendezvényhírek, teljes cikkgyűjtemény, MaReSz

Átalakult a Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetségének honlapja. Lehetőséget biztosítva a gyors adatáramlásnak, a weblap minőségi tartalmak, és megbízható rendezvényszakmai információk szócsöve lehet. Friss rendezvényhírek, rendezvényhelyszínek és rendezvényszolgáltatók bemutatkozói, rendezvények figyelemfelkeltői is helyet kaphatnak a megújult online felületen.

A MaReSz publikációi, szakmai állásfoglalásai, saját rendezvényeinek beharangozói mellett a rendezvénytechnika, a rendezvénygasztronómia képviselőinek kiáramlásaival is várja olvasóit a szerkesztő bizottság. A kiállításszervezők, a konferenciaszervezők és a rendezvényügynökségek is információkat találhatnak, vagy akár interaktív módon információkat cserélhetnek a weblapon.

A szakmai szövetség tagjainak rendelkezésére áll egy zárt, csak belépőkóddal és jelszóval megnyitható felület is. Ezen a felületen már most is elérhetőek hasznos belső információk, a távlati tervek pedig még ennél is messzebbre mutatnak: vitatott kintlévőségek listájátől a nem megbízható ügyfelek és megrendelők bemutatásáig terjedhet az itt nyíló lehetőségek skálája.

http://www.maresz.hu

A MaReSz honlapját is a Specia fejlesztette.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing