Megújult a Fried Kastélyszálloda

A Fried Kastélyszálloda a Tolna megyei Simontornyán, igazi festői környezetben fekszik. A szépen gondozott francia parknak, három különböző hangulatú épületszárnynak, borospincének és igényes berendezésének köszönthetően a kastélyt a tavalyi év legszebb szállodájának választották.

Az idelátogatók, ízlésük szerint a romantikus kastélyt, az elegáns liliom szárnyat vagy a családias vadászházat választhatják szálláshelyül. A szálloda éttermében a magyar konyha ínyencségei mellett a nemzetközi ízek is terítékre kerülnek, ezt a mesterszakácsok mellett a friss alapanyagok biztosítják. Különlegességként az étterem szakácsai alkalmanként zöldség és gyümölcs faragásokkal kedveskednek a vendégeknek.

A kastélyszálloda szolgáltatásai közül nem maradhat ki a wellness részleg sem. A kikapcsolódni és feltöltődni vágyókat két jakuzzi, kültéri medence, meleg vizes masszázs-fürdő, finn- és infraszauna, aroma-tepidárium és még sok egyéb kényeztető szolgáltatás várja.

Fried Kastélyszálló medencéje

Esküvők, konferenciák és csapatépítő tréningek számára is a Fried Kastélyszálloda a tökéletes helyszín, hiszen a festői környezet mellett, professzionális technika és személyzet áll a rendezvények résztvevőinek rendelkezésére.

A rendezvények szervezői három különterem közül választhatnak, melyek 20-200 vendéget tudnak befogadni. Technikai felszereltségük megfelel a modern rendezvények igényeinek, igényelhető tv, dvd és cd lejátszó, vetítővászon, flipchart és különdíj ellenében projektor is.

Csapatépítések számára is ideális a szálloda, hiszen természetes környezetben nyílik lehetőség számos, a csoportkohéziót erősítő programra, mint bor- és pálinkakóstolás, grill- és bográcsparti, disznótor, térképtúra vagy strandröplabda.

Idén tavasszal fejeződtek be a szálloda átépítési és bővítési munkálatai, így a kastély megújulva várja régi és új vendégeit. A Fried Kastély immáron több családi szobával, nászutas lakosztállyal, 200 férőhelyes bálteremmel, wellness és fitness központtal áll az látogatók rendelkezésére.

szoba franciaággyal a Fried Kastélyszállóban

 

A Fried Kastély Szállodáról további információk a helyszinonline.hu oldalon >>>

 


Cikkajánló
- Jelentős beruházások lesznek az idén a turizmusban
- Százötvenezren látogatták a gyulai Almásy-kastélyt
- Felújítják a Károlyi-Csekonics Palotaegyüttest
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Megújul a Szinyei Merse-kastély Cserkeszőlőn

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing