Megújult a Dürer Rendezvényház

Kívül - belül felfrissült, kibővült Budapest belső kerületeinek egyik legnagyobb rendezvényhelyszíne. A Városliget melletti Dürer Rendezvényház egyedülállóan nagy terekkel, hatalmas nagyteremmel, szabadtéri felületekkel, 150 parkolóhellyel - 1200 főre szóló szakhatósági engedélyekkel! - várja a rendezvényt szervezőket.

A nagyszabású felújítást követően a rendezvényközpont minden rendezvénytípus számára jó lehetőségeket kínál. A 800 fős nagyterem mellé két kisebb (200 és 150 fős) kisterem, nagy méretű előcsarnok, valamint az ezt kiszolgálni képes ruhatár és mosdóblokk tartozik. A betelepülő vendéglátás számára kialakított hinterland áll rendelkezésre. A semleges falak és aljzatok remekül dekorálhatóak akár fényekkel, akár kelmékkel vagy installációkkal. 

A Dürer Rendezvényház nagyterme. HOL Magazin 2012.


Saját bútorzattal rendelkezve, a rendezvénytermek akár berendezve is megtekinthetőek.
A technikai felszereltség önmagában is megérne egy cikket. A beépített hang-, vetítés- és fénytechnika akkor látszik, ha szükség van rá. Az álmennyezetbe és a padlózatba rejtve, 25 darab függesztési ponttal kiegészítve, minden igényt kielégítenek. A termek hangszigetelésének köszönhetően bármilyen hangerejű rendezvény (akár könnyűzenei koncert, akár diszkó) megjelenhet a falak között.
A helyszín Parkja sok szabadtéri rendezvényt láthat vendégül. Esküvői szertartásoktól a céges családi napokig széles az itt megjeleníthető eseménytípusok palettája. 
Parkolási lehetőségeket tekintve 150 autót tudnak őrzött, biztonságos területen elhelyezni.
Megközelíthetőség szempontjából is tökéletes helyszín. Az M3-as behajtója, a Dózsa György út, a Kerepesi út és a Hungária körút között, tucatnyi tömegközlekedési eszköz megállójától pár lépésre található rendezvényház emiatt is ideális színtere konferenciáknak, előadásoknak ugyanúgy, mint koncerteknek, szalagavatóknak, gólyabáloknak.

A rendezvényhelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing