Megújuló sárvári szálloda

2013.01.31. | Kategóriák: Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Uniós támogatásból újult meg Sárváron a Harmónia Termál Hotel - tájékoztatta Lakosi Gyula, a szállodát üzemeltető gazdasági társaság cégvezetője az MTI-t szerdán.
A szálloda turisztikai célú fejlesztésére több mint 133 millió forintos támogatást nyertek el az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretében, amelynek felhasználásával 300 millió forint összértékű beruházást hajtottak végre.

Az 1991-ben épült, korábban Tehermal Hotel Pelikán néven ismert szálloda már 20 éve fogadja a vendégeket, a 2004-ben megépült Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő szomszédságában - közölte Lakosi Gyula.

A fejlesztés eredményeként a szálloda családbarát szolgáltatásai bővültek, egy új épületben wellness részleg épült, infra, és finn szaunák, élményzuhanyok, gőzkabin és masszázsmedence, emellett sószoba fogadja vendégeket, valamint egy játszószobát létesítettek - sorolta.

A megépült új szárny teljesen akadálymentes, helyet kapott benne egy 80 fős konferenciaterem is - fűzte hozzá. Fodrász, kozmetikus, pedikűr-manikűrös is működik a hotelben.

A beruházással öt munkahely megtartása mellett további hat új létesült - hangsúlyozta a cégvezető.

 

 

MTI 2013. január 30., szerda 11:10


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing