Megújul a nagykorúvá váló Valentin-napi Páros Teniszverseny

2016.02.11. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Február 13-án, szombaton XVIII. alkalommal ragadnak teniszütőt az üzletemberek, politikusok, neves közéleti személyiségek, sportolók, hogy a hagyományoknak megfelelően megmérkőzzenek a Valentin-napi Páros Teniszversenyen. A népszerű sportesemény egyúttal az üzleti és baráti kapcsolatok építésére is szolgál, és a teniszgálát követően, szombat este, egy elegáns díjátadóval egybekötött vacsorán egy pohár bor mellett folytatódhatnak a kötetlen beszélgetések.

A Magyar Borok Útja Rallye Rendezvényszervező Kft. (korábban Regő Kft.) hagyományos évadnyitó teniszgáláján a Tabáni Tenisz Centerben ezúttal is legalább 28 páros méri össze tudását. A rendezvény célja, hogy a sportolással egybekötött kapcsolatépítő program hozzájáruljon a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, lehetőséget adva a szabadidő aktív eltöltéséhez.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően a jól megszokott sportbarátok körét mellett új tagok, üzletemberek és közéleti személyiségek egészítik ki, ami a hagyományok megőrzése mellett felpezsdítheti a mérkőzések hangulatát, valamint új lendületet adhat az üzleti és baráti kapcsolatok építésének és ápolásának egyaránt. A versenyzők 4 csapatot alkotva – a gazdasági, közéleti, a sportolók vagy épp a polihisztorok csapatának válogatottjaként - mérhetik össze tenisztudásukat.

A rendezvény rangját emeli, hogy a XVIII. Valentin-napi Páros Teniszverseny fővédnöke idén Tarlós István főpolgármester úr lesz.  A tervek szerint idén versenyzők között köszönthetjük Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Fazakas Szabolcsot, az Európai Számvevőszék tagját, Kovács Árpádot, a Magyar Közgazdasági Társaság és a Költségvetési Tanács elnökét, dr. Horváth Istvánt, egykori nagykövetet, Kőszegi Zoltánt, Dabas polgármesterét, Holly Andrást, Aloha Informatika Kft. tulajdonosát, Joós Istvánt, a Magneoton alapítóját, Rakonczai Viktor zenészt, valamint Kenderesi István, Nagy Antal, Sallai Sándor egykori válogatott labdarúgókat.

A szokásoknak megfelelően február 13-án szombaton 9 órától kb. 15 óráig zajlanak a selejtezők és a tétmeccsek, mindeközben kellemes környezetben csabai kolbászkóstoló, az elmaradhatatlan kártya partik, meglepetések, no meg persze borkóstoló teszi feledhetetlenné a hangulatot.

A mérkőzések végeztével, a délutáni pihenő alatt a rendezvény átköltözik a főváros egyik legexkluzívabb helyszínére, a patinás Pesti Vigadó Éttermébe, ahol folytatódik a Valentin-napi élményprogram, és egy ünnepi díjátadóval egybekötött, a februári báli szezon hangulatának megfelelő gálavacsora fogadja a vendégeket.

A mottó továbbra is a régi: „Szeressük egymást, gyerekek!”

 

További információk:

 

Pőcze Judit

Magyar Borok Útja Rallye Kft.

1211 Budapest, Színesfém u. 9.

T: +36 1 326-0535, +36 1 326-0536

M: +36 30 211-0839

www.borokutja.hu


Cikkajánló
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing