Megújul a budai VakVarjú Vendéglő

Elkészültek a tervek, zajlanak az átalakítások, a népszerű budai étterem és rendezvényhelyszín teljes megújulás előtt áll. A végeredményről hamarosan képes beszámolónkban ismerkedhetnek meg.

A Vakvarjú Vendéglő sokak szerint Buda egyik kis gyöngyszeme. Családias hangulatú, visszafogottan elegáns, meleg színekkel és dekorációkkal kialakított belső termeiben, minden kedves vendégünk otthon érezheti magát.
Emellett tökéletes helyszíne lehet egy kellemes hangulatú, nem a megszokott elegáns és konzervatív keretek közé szorított céges rendezvényeknek, csakúgy mint az azt követő felszabadult és kötetlen vacsorával egybekötött kikapcsolódásnak.
Két különálló, de mégsem teljesen elszeparált termeiből adódóan, kiválóan alkalmas lehet céges rendezvények, vagy az azt megelőző céges tárgyalás megrendezésére is.
Külön figyelemmel gondoskodnak az ide látogató gyerekekről. Számukra gyermeksarkot alakítottak ki játékokkal. A gyerekek szeretik. Próbálja ki!

Közvetlen kapcsolat, asztalfoglalás >>>


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing