Megtelnek a fővárosi szabadtéri kondiparkok

2019.04.16. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Életmód

Tizennyolc állomásos, személyre szabott tanácsadással kísért, ingyenes edzéssorozat indult a Budapest Sportfőváros évad keretében. Június 8-ig minden szombaton, egyidejűleg két kerület szabadtéri kondiparkjaiba várják a saját testsúlyos edzések iránt érdeklődő embereket, ahol profi edzők segítségével lehet elsajátítani ennek a sportnak az egész testet megmozgató és erősítő gyakorlatait.

Az első közös edzés helyszíne április 13-án a Margitszigeten volt, ahol folyamatosan zajlottak  a tréningek 14 és 19 óra között Szarka Ákos világbajnoki bronzérmes street workout versenyző, a Bartendaz magyarországi csapatának alapítója, Radányi Norbert és Nagy Dániel Animal Flow instruktor vezetésével.

Bár városszerte számtalan szabadtéri kondipark található, ezek kihasználtsága az elmúlt években elég változó képet festett. Akadt, amelyiket többen, rendszeresen felkerestek, és található olyan is köztük, amelyiket kevesen látogattak. Miközben ezek fel vannak szerelve számtalan eszközzel, amelyeken bárki, a nap bármely szakában akár gyorsan, akár hosszan, szabadon és a szabadban edzhet.

A Budapest Sportfőváros programsorozat szervezői most arra vállalkoztak, hogy megtanítják a budapestieknek, miként is használhatják a parkokban fellelhető berendezéseket.

Saját testsúlyos edzések a szabadtéri kondiparkokban. HOL Magazin 2019.

A kezdeményezés mellé három olyan edző állt, akik évek óta foglalkoznak a saját testsúlyos edzések népszerűsítésével. Név szerint Szarka Ákos világbajnoki bronzérmes street workout versenyző, a Bartendaz magyarországi csapatának alapítója, Radányi Norbert és Nagy Dániel, Animal Flow instruktor. Ők hárman nyitották meg az ingyenes edzés tanácsadással kísért kondiparkos tréningsorozatot április 13-án a Margitszigeten. A segítségükkel a nagyszámban megjelent és sportolni vágyó fővárosiak, óránkénti váltásban, alapos bemelegítés és a sportágra vonatkozó alapinformációk meghallgatása után, személyre szabott tanácsadás mellett ismerkedhettek az eszközökkel, edzéstechnikákkal, a szabályos mozgáskoreográfiákkal és a mindezekhez nélkülözhetetlen helyes légzéstechnikával.

Aki ott volt kellemesen elfáradva, de tele energiával zárta az izomzatot alaposan megdolgoztató edzést, amit akár már ezen a héten lehet másik két helyszínen folytatni a trénercsapat iránymutatásai mellett.

A soron következő edzés helyszínekről és időpontokról a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa Facebook oldalon találhatóak friss információk. 


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Az életmentés nem állhat meg! Adj vérplazmát!
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing