Megszépült fürdőszobák, sokasodó rendezvénytermek...

Nyílt Napra invitálta vendégeit a Marriott Budapest.
A Duna-parti luxusszálloda rendezvényszervezők, utazási irodák és szakújságírók számára szervezett eseményének apropóját a hotel megszépült folyosói és fürdőszobái adták, de a bemutatón szó esett a megújuló catering szolgáltatásokról, a számukban jócskán gyarapodott rendezvénytermekről vagy a saját mobil alkalmazásukról is.

A közelmúltban befejeződött felújítást követően a szállodaépület fürdőszobái új köntösben, a ma igényeit tökéletesen kiszolgálva várják a vendégeiket.

Ezekkel párhuzamosan frissült meg a folyosók padlózata és falai, valamint a szobák ajtajai is.

Megújult folyosók a Marriott Budapestben. HOL Magazin 2014.

A hotel minden egyes szobája a Dunára, a Budai Várra illetve - részben - a pesti Belvárosra nyílik. A kivételes panoráma különösen jellemző a legfelső emeleten megtalálható Elnöki Lakosztályra, ami mára már jelentősen kibővült funkciókkal várja a rendezvényüket tervezők érdeklődését. Bizony, a hír igaz: a lakosztály szinte valamennyi rendezvénytípus számára lehetőségeket kínál, nem is akármilyeneket!

Tárgyalásokon, kisebb tréningeken, sajtótájékoztatókon vagy termékbemutatókon túl a helyiségegyüttes befogadott már esküvőket de autóbemutatót is!

Marriott Budapest Elnöki lakosztály terasz. HOL Magazin 2014.

A rendezvénytermek száma jelentősen megnőtt az utóbbi idők átalakításainak következtében. A korábbi nagy termeket az új igények szerint megosztva, számos szekcióterem áll már rendelkezésre, persze a nagyobb tereket is megőrizve.

Marriott konferenciaterem. HOL Magazin 2014.

A Nyílt Nap látogatói megismerhették a Marriott legújabb mobil applikációját (Red Coat Direct), amelynek segítségével folyamatos összeköttetés tartható fent Megrendelő és szolgáltató között.

A Marriott Catering nem csupán a szálloda falain belül, de kitelepülve a város számos pontján is örömmel szolgáltat. Új weblapjukon is elérhetően, exkluzív helyszínekkel, minőségi étel- és italválasztékkal, hozzáértő szakemberekkel szolgáltatnak.

Fotóalbumunk a HOL Magazin Facebook oldalán is elérhető >>>

 

Zmák Tibor

Fotók Zmák Tibor, Specia Kommunikációs Ügynökség


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing