Megnyitotta a kampányt a Jägermeister

2014.04.16. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Vadiúj koncepció és a nagy kérdés: Benne vagy? A Jägermeister legújabb reklámfilmje szerint egy jó sztori kedvéért fejjel lefelé vágunk neki a városnak, vadállatokkal zárjuk össze magunkat és még egy fotón is kiabálunk, jóllehet senki sem hall minket. Hogy a bemutatásra került új Jägermeister reklámfilm mellett milyen további aktivitásokkal tölti meg a márka az „Are you in?” kampányt, a következő hónapokban derül majd ki.

A Mast-Jägermeister SE és a BOLS Hungary Kft. számára fontos cél volt, hogy a világ első számú keserűlikőr márkája egy kifejezetten Magyarországra gyártott, hazai reklámügynökséggel fejlesztett kampánnyal kezdte a 2014-es buliszezont. A DDB Reklámügynökség többhónapos munkájának eredménye az a reklámfilm, amelyet a nézők először április 12-én este láthattak az RTL Klub csatornáján 60 másodperces hosszúságban.

Az „Are You In?” vagyis a „Benne vagy?” névre keresztelt kampánnyal a Jägermeister népszerűségét szeretnék növelni a nagyvárosi fiatalok körében. A legfontosabb, amit a márka meg akart mutatni magáról, hogy mennyire megérti az éjszakának nekivágó baráti társaságok világát, az őket összekötő érzést, a nagyvárosi kalandvágyat. Azokat a pillanatokat, amelyeket leginkább a barátaival élvez az ember. Lehetnek ezek spontán kialakult helyzetek, vagy közösen eltervezett éjszakai kalandok, a lényeg az, hogy együtt csináljuk és együtt ünnepeljük meg a barátainkkal és egy pohár Jägermeisterrel.

Tordai Péter, a DDB Reklámügynökség vezető kreatív igazgatója az új reklámfilmmel kapcsolatban a legnagyobb kihívásnak azt tartja, hogy autentikus módon, a valóságot jól tükrözően, ám mégis ikonikusan, inspiratívan tudja átadni a történetet: “Ehhez a történetmeséléshez tökéletesen illettek a lassított képek és a felvállaltan lassabb tempójú zene. Így az éjszakai élet minden részlete felnagyítódott. Fontossá tettük azokat a pillanatokat, amelyek meghatároznak egy igazán emlékezetes estét.”

A film készítését a szokásosnál hosszabb kreatív fejlesztés előzte meg. Három hónapon át készítették elő és véglegesítették a filmet. “A főszereplőinkkel hatalmas szerencsénk volt, még hajnal négykor is úgy ugráltak a vízbe, mintha tényleg egy partin lennének. Ehhez persze a rendezők és a stáb lelkesedése és fáradhatatlansága is nagy segítség volt.” – mesél a forgatás részleteiről Tordai Péter – “A rendezők az olasz Tommaso Berté és Paolo Borgato rendezőpáros voltak, az operatőrük pedig Pohárnok Gergő. Szakmai tudásukkal és kreativitásukkal nagyban hozzájárultak, hogy a Jägermeister számára itthon is valóban ikonikus reklámfilm készüljön.”

A Jägermeister Magyarország elsőszámú prémium kategóriás import szeszesital márkája, hazánkban a BOLS Hungary Kft. évente több mint 1,5 millió litert értékesít belőle. Ezzel az eredménnyel előkelő helyet vívott ki magának Magyarország. Mi vagyunk az egyik, Jägermeistert a legnagyobb mennyiségben értékesítő ország a világon. A célcsoport körében ez a legmagasabb ismertséggel rendelkező márka, megelőzve ezzel valamennyi konkurenst.

A Jägermeister szándéka, hogy a „Benne vagy?” kérdés minél többször hangozzon el baráti társaságokban. Önmagunk igazán baráti társaságunkban lehetünk. Egy pörgős estére a városban pedig nem lehet nemet mondani. Ebben benne kell lenni!

És íme az új kisfilm: https://www.youtube.com/watch?v=ohuFt25eUEI


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing