Megnyitott a VakVarjú Újlipótváros

A VakVarjú-rajongók egyre bővülő táborának nagy örömére, újabb taggal gyarapodott az étteremcsoport. Ezúttal az újlipótvárosi Radnóti Miklós Művelődési Központ épületében nyitottak éttermet az üzemeltetők. A kapukat halkan kitárták, a gépezet működésbe lendült - az első napok sikere meggyőző volt!
A közel teltházas Márton-napi libavacsorák is bizonyítják, a megbízhatóan jó minőségre lesz kereslet. 

A csupaüveg belső tér már most összetéveszthetetlenül vakvarjús - pedig a hangulati elemek többsége még a helyére sem került! A brand többi tagjához hasonlóan itt is öröm lesz a falakra nézni: a kis kreatív ötletek jókedvre derítik a vendégeket 

Az étterem elhelyezkedése is kivételesen jó. Az Újlipótváros és a Vizafogó határán felépült szórakoztató komplexum jól megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár autóval. A személygépkocsival érkezők az épület alatti garázsban helyezhetik járművüket biztonságba.

VakVarjú Újlipótváros. HOL Magazin 2014.

Már az első napokon is bizonyított a gyakorlott felszolgálógárda. A VakVarjú Beach-ről érkezett üzletvezető irányításával tevékenykedve, a vendégeket fénysebességgel győzik meg az étteremválasztás helyességéről.

A napközben üzleti menüt (de micsoda menüt!) is kínáló konyha úgy az esti á la carte vendégekre, mint a művelődési központban működő büfék színvonalas kiszolgálására fel van készülve. Gazdag ételválasztékkal, a másutt már hangos ovációt besöprő ételek mellett új kreációkkal is kényezteti az ide látogatókat.

VakVarjú Újlipótváros. HOL Magazin 2014.

Kialakítás alatt áll még a mintegy 50 fős különterem. Az akár szeparáltan működő, akár az étteremmel egybenyitható rendezvényhelyszín kitűnő lehetőségeket nyújt céges rendezvényeknek, sajtótájékoztatóknak és képzéseknek ugyanúgy, mint esküvőknek és más családi-baráti összejöveteleknek.

Az étterem tulajdonosa sokat tesz a gyermekes családok figyelmének elnyeréséért. A gyermekmenü és a picurokat vonzó ételek választéka mellett egy példásan berendezett játszósarok is ezt bizonyítja - hétvégenként szakképzett óvónő felügyelete mellett! A jövő nyárra ígért szabadtéri fejlesztések pedig még ezen is túltesznek!

Játszósarok a VakVarjú Újlipótvárosban. HOL Magazin 2014. 

 

VakVarjú Újlipótváros

1133 Budapest Bessenyei utca 4-6.

Radnóti Miklós Művelődési Központ

 

+361 398 6255

www.vakvarju.com

 


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing