Megnyitott a RaM Colosseum!

Április 15-én nyitotta meg kapuit a Radnóti Miklós Művelődési Központ (Ram) a XIII. kerületben. A több mint három milliárdos beruházásból felépült multifunkcionális épületkomplexum nemcsak egy 600 férőhelyes rendezvényhelyszín, de Budapest első élményszínháza is.

A virág formájú épület „szirmai” több önálló épületet, különböző funkciójú egységet foglalnak magukban. A RaM épületében így megtalálható: egy 630 nézőt befogadó, legmodernebb színpadtechnikával felszerelt színház- és előadóterem, egy 700 négyzetméteres étterem, a Főváros Szabó Ervin Könyvtár egyik fiókkönyvtára, egy több mint 800 négyzetméteres szabadidő központ, egy panoráma- és grillterasz, egy több ezer négyzetméteres kert és egy 100 autót befogadó mélygarázs.

A 630 férőhelyes Ram Colosseum egyedülálló, hidraulikus rendszerrel működő, ezáltal egymástól eltolható szintű nézőtérrel rendelkezik. Rendezvények szempontjából a helyszín ideális konferenciák, kiállítások, bemutatók és bálok számára is.

A komplexum étterme, a RAMpART célkitűzése, hogy komplex szolgáltatást nyújtson, így reggel péksüteményekkel, kávéval és gyümölcslevekkel, délben bistro jellegű ebéddel, délutántól késő estig, pedig vacsora lehetőséggel és kávéházi hangulattal várja látogatóit.

A Ram további különlegessége, hogy az épület energiaellátását zömében alternatív energiaforrás biztosítja, illetve, hogy valamennyi épületegység tetőszintje zöldfelület és az itt látható növények a négy évszakot jelenítik meg.

A beruházással, elsősorban az újlipótvárosi, vizafogóbeli és angyalföldi lakosokat célozza az önkormányzat, de az új művelődési ház, számos olyan kulturális, gasztronómiai, sport, szabadidős programnak és ünnepnek ad majd otthont, mely a főváros bármely lakójának érdeklődésére tarthat számot.

További információkat a művelődési ház és rendezvényhelyszín weboldalán talál >>>

 


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing