Megnyitott a Fúzió az egri belvárosban


A pünkösdi hétvégén nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt is az egri belváros legújabb találkozóhelye. A Gál Tibor Pincészet által üzemeltetett Fúzió Borbár és Étterem számos lehetőséget tartogat nem csupán a borbarátok és a turistacsoportok, de a rendezvényt szervezők számára is.

Az élménycentrum helyiségei otthont adhatnak akár borvacsoráknak, baráti összejöveteleknek, de kisebb konferenciáknak és tréningeknek is. Az ötszáz éves borospince és a pincejáratok rendezvénytermei, a felső szintek szekciótermei, a borbár helyiségei vagy a nagy terasz külön-külön is jó megoldást nyújthatnak.
A hamarosan megnyíló Egri Bikavér Múzeum igazi világújdonság lesz.

Itt hamarosan Bikavér-keverő nyílik! HOL Magazin 2014.


Sikerre van ítélve a saját fejlesztésű Egri Bikavér készítő berendezésük is. A vendégek, saját ízlésük és elképzeléseik alapján határozva meg a 4 összetevő arányát, elkészíthetik saját cuvée-jüket. 
A legnagyobb vendégcsalogató azonban a Gál Tibor Borászat minőségi borkínálata. Érdemes egy nagy kirándulást tenni Egerbe - akár a most következő hétvégén!

A Fúzió bejárata. HOL Magazin 2014.

Az egri belváros szélén, még autóval megközelíthető utcából nyílik az élményközpont bejárata.

Fúzió kerthelyiség. HOL Magazin 2014.

Az utcafont mögötti kerthelyiség ideális színtere lehet a városjárás közbeni hűsölésnek, baráti összekoccintásoknak, vagy komplex programok kiegészítő elemeinek.

Fúzió borbár és étterem. HOL Magazin 2014.

Fúzió Borbár és Étterem. HOL Magazin 2014.

A borbár és étterem helyiségei az ódon falak és a modern berendezések szerethető összhangját kínálják.

Borospince a Fúzió alatt. HOL magazin 2014.

Az ötszáz éves pincerendszer hatalmas mennyiségű bor tárolására, érlelésére alkalmas.

Pinceszinti rendezvénytermek. HOL Magazin 2014.

A pinceszinti rendezvénytermek sajátos hangulata páratlan lehetőségeket tartogat boros események és kötetlen beszélgetések megrendezéséhez egyaránt.

Széles a borválaszték. HOL Magazin 2014.

A Gál Picészet teljes választéka a polcokon

Emeleti szekciótermek. HOL Magazin 2014.

Emeleti szekciótermek. HOL Magazin 2014.

Az emeleti szekciótermek elsősorban tréningek, előadások,  továbbképzések és egyéb indoor rendezvények otthonaként szolgálhatnak.

Jó hangulat a fröccös pohár mellett. HOL Magazin 2014.

A fröccsös pohár ugyanúgy alapfelszerelés, mint a széles mosoly.

Verzsü-limonádé. HOL Magazin 2014.

A rendezvényhelyszín specialistása a Verzsü-limonádé.
A verjus - bár a mediterrán térségben elsősorban salátaecetként használják - hazánkban talán éppen a frissítő italok  alapanyagaként válik ismertté és elfogadottá. 

Tapasok széles választéka a borbár kínálatában. HOL Magazin 2014.

Tapas-választék az étterem kínálatában.

Mosdók a Fúzióban. HOL Magazin 2014.

Minden helyiség a legnagyobb rendben....


Cikkajánló
- Kihirdették a Bonduelle rajzpályázatának győzteseit
- Aranytíz 2019 december
- Újragondolt életek az emberibb jövőért
- Hamarosan érkezik a Mikulás az Avalon Parkba
- Zöldülnek a vállalatok!?

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing