Megnyílt a MÁKVIRÁG Étterem, Kávézó és büfé

Nyár elején, egy sikeres pályázati részvételt követően őrületes tempóban kezdődtek el a TV2 éttermének felújítási munkálatai. 
A MAFILM XIV. kerületi épületén belül található étteremre igazán ráfért, hogy új köntöst kapjon. De nem csak külsőségekben, hanem a szolgáltatás tekintetében is megújult a hely. 
Az étterem a MÁKVIRÁG nevet kapta, amelyhez mind a belső kialakítás, mind a színek tökéletesen illeszkednek.

Az étterem egy újfajta svédasztalos önkiszolgáló rendszerben működik, ami teljes mértékben alkalmas arra, hogy mindenki a saját igényéhez, étvágyához igazodva állíthassa össze ebédjét. A naponta változó étlap és menü összeállításánál szem előtt tartottuk, hogy változatos, ízletes és variálható legyen. A tetszőlegesen választható 2, illetve 3 fogásos menü mellett van salátabár öntetekkel, de nem hiányozhatnak a magyaros ízek sem és természetesen a húsmentes ételeket kedvelőkről sem feledkeztünk meg.

Mákvirág étterem. HOL Magazin 2012.

A menü kivételével az ételkínálat egységes áron, súlymértékben került meghatározásra. Ezáltal mindegy, hogy hány féle ételt szeretne megkóstolni a vendég, nem kerül többe, mint egy tányér főétel.

A modern kialakítású étteremben 130 fő tud helyet foglalni, de kialakításra került egy VIP helység is hangtechnikával, nagyméretű lcd tv-vel, amit bárki használhat, és ahol lehetőség van prominens személyek fogadására, vagy akár egy kisebb társaság is elvonulhat megbeszélést tartani, miközben ebédelésre is lehetőség kínálkozik.

A MÁKVIRÁG étterem hétfőtől péntekig 11:30 – 15:00 óra között, míg a kávézó-büfé reggel 7:00 és este 19:00 óra között szeretettel vár mindenkit.

Az étterem könnyen megközelíthető, az épület előtt és a környező utcákban a parkolás ingyenes.

További információ:

Cím: 1145 Budapest, Róna u. 174.

Tel.: (06 1) 273-0268

E-mail: info@makviragetterem.hu

 

http://www.facebook.com/makviragetterem

www.makviragetterem.hu


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing