Megnyílt a Larus Étterem és Rendezvényközpont
Május 6-án, délben nyitotta meg kapuit Budapest új rendezvényközpontja, a Larus. A rendkívül látványos és magas szolgáltatási színvonalú Larus Étterem és Rendezvényközpont a XII. kerület központjában, a Gesztenyéskert és a MOM Kulturális Központ szomszédságában épült fel. Szolgáltatási palettáján megtalálhatók nemcsak exkluzív, minden szükséges technikával ellátott rendezvénytermek, de egy kimagasló gasztronómiai élményt kínáló étterem is. A Larus éttermének célja, hogy egyidejűleg kínálja a magyar konyha remekeit és mutasson be újító gasztronómiai kreációkat. Ennek magvalósulását, hazánk legkiválóbb séfje, Buday Péter felügyeli.

A rendezvényközpont adottságai lehetővé teszik, hogy valamennyi rendezvény igényét kielégítse. A könnyen felosztható, 420 négyzetméteres terem akár 500 vendéget is be tud fogadni, mely kiegészül a MOM Kulturális Központ további 650 férőhelyével. Ez a hatalmas befogadóképessége, a modern technikai felszereltség és az elegáns külső, ideális helyszínné teszik a Larust bármilyen nívós konferencia, kiállítás, bemutató vagy sajtótájékoztató számára.
A helyszínt még előnyösebbé teszi a jó megközelíthetőség, a 100 férőhelyes mélygarázs és a hangulatos természeti környezet.
A Larus Étterem és Rendezvényközpontról további információkat talál weboldalukon >>>