Megnyílt a fedett Vízipók élménybirodalom

Esik? Nem gond! Bent is vár rád Vízipók!
Próbaüzemmel megkezdte működését a strandról már jól ismert Vízipók-Csodapók fedett gyermekvilág. A Karoson fürdőző vendégek egész nap lázban égtek, várták a pillanatot, hogy mikor vehetik birtokba a fürdő legújabb létesítményét. Pillanatok alatt benépesült Vízipók fedett mesevilága, rengeteg gyerek és szülő csodálta és próbálgatta a vadonatúj játékokat.

A plafont pókháló kötelek díszítik, a rusztikus kialakítás pedig Vízipók ódon barlangját hivatott megidézni. Egyik medencéből a másikba épített szigetekről és azon átívelő hidakon keresztül lehet átjutni. A legkisebbeknek kialakított vizes játszótéren olyan alacsony a vízszint, hogy a tipegő babákat is bátran be lehet engedni, hogy kedvükre pancsolhassanak.

A rózsaszín virág alakú vízi hinta rögtön a picik kedvence lett, a nagyobbakat pedig három különböző nehézségi fokozatú csúszda, vízágyúk, mászókötelek ejtették rabul. A vizes élmények mellett 40-50 fokra felfűtött családi szauna várja a vendégeket, ami azért is különleges, mert a gyerekek és a szülők együtt tudják élvezni a szaunázás élményét. Ugyanitt sókamra, só homokozó, és egy felnőtt szauna is helyet kapott.

Vizipók élménybirodalom. HOL Magazin 2013.

Az emeleti részen biztonságos, csúszásmentes száraz játszótér várja a gyerekeket.

Mindkét szinten tágas pihenőteret alakítottak ki, új bútorzattal, mi több még egy akvárium is helyet kapott a vadonatúj pihenő zónában. Aki pedig megéhezett, az emeleten csak néhány lépést kell megtennie a vadonatúj családi étteremig.

Szemmel láthatóan igen nagy sikert aratott már az első órákban a fedett Vízipók gyermekvilág. Így már Zalakaroson a rossz idő sem ronthatja el a nyaralást. A dél-zalai fürdőváros közvetlen autópálya lehajtóval rendelkezik, kényelmesen elérhető a mind a Balaton-partról mind a fővárosból.

Vizipók élménybirodalom. HOL Magazin 2013.

A Balaton régió családi fürdője mostantól télen-nyáron, esőben és napsütésben a népszerű Vízipók gyermekstrand mellett vadonatúj fedett térben kialakított gyermek élménybirodalommal, játékokkal, vetélkedőkkel, fitness programokkal várja a családokat.

Mit kínál a fedett Vízipók gyermekbirodalom?

• Kétszintes gyermekbirodalom

• Függőhidak

• Csúszdák

• Vízi attrakciók

• Mászókötelek

• Családi szauna

• Só-homokozó

• Hempergő játszóház

• Junior játszózóna

• Baba-mama szoba

• Tágas pihenőterek

Vizipók élménybirodalom. HOL Magazin 2013.

A fedett gyermekvilág a Családi wellness szolgáltatások fejlesztése a Gránit Gyógy-és Termálfürdőben a Nyugat-Dunántúli Operatív Program NYDOP.2.1.1/F-12-2012-0004 pályázat keretében, a projekt első ütemében valósult meg. A pályázathoz kötődő beruházás összértéke közel 600 MFt, melyből a fedett gyermekvilág több mint 300 MFt-ból valósult meg.


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- 4 millió eurós fejlesztés a Thermia Palace Spa szállodában
- Eldőlt, melyik lett Az Év Fürdője 2019-ben
- Európa 26 legismertebb és legrangosabb gyógyszállodája egyesült az Ensana márka alatt
- Eddig nem érvényesül a papírforma – Félidőben jár Az Év Fürdője szavazás

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing