Megnyílt a Delizia Gourmet & More

Számos különlegességgel várja vásárlóit a november elején megnyílt Delizia Gourmet & More – köztük jó néhány olyan termékkel, amelyek eddig nem voltak elérhetőek Magyarországon. 
A Delizia Gourmet & More alapítói személyesen kutatták fel azokat a töretlen hagyományú európai manufaktúrákat, melyektől a legértékesebb tulajdonságokkal rendelkező termékeket végül kiválasztották. A kínálat összeállítása során az elsődleges szempont az volt, hogy az üzletbe elsősorban gyermekközpontú, egészséges, sőt: akár gyógyító tulajdonsággal bíró élelmiszerek kerüljenek, méghozzá olyanok, melyek lehetőség szerint biogazdaságokból származnak.

 A Delizia Gourmet & More kínálatában ennek megfelelően Szicíliától Toszkánán át Andalúziáig a legjobb családi manufaktúrák termékei találhatók meg: hal- és húskészítménk, mézek, lekvárok, gyümölcslevek, alpesi tejtermékek, kézműves tészták és rizottók, valamint a hozzájuk illő sajtok és mártások. A Nuova Mandrio sajtmanufaktúra parmezánjától (mely 2008 és 2011 között minden évben elnyerte az Olaszország legjobb parmezán sajtja díjat) a több, mint 100 éve változatlan recepttel dolgozó Bagatto család San Daniele sonkájáig, az Ecomela bio alma- és körtekészítményeiig, az Osborne pata negra sonkáiig számos, a Delizia Gourmet & More-ban elérhető élelmiszer elsőrangú minőségű, kézzel készített, és persze nagyon finom.

DELIZIA Gourmet @ More sajtválaszték

A kézműves termékek mellett rengeteg más is várja a vásárlókat a Delizia Gourmet & More-ban: minden nap más hidegkonyhai készítmények (pástétomok, antipastik), friss gyümölcs és zöldség, olaj- és ecetritkaságok, kaviárok, szószok, lekvárok, mézek, édességek, kekszek és fűszerek mellett kiemelkedő a Delizia Gourmet & More prosecco-, champagne- és borválasztéka is. A forgalmazott márkák között olyan nagy presztízsű gyártók nevei is megtalálhatók, mint champagne esetében a Salon, Ayala, Barnaut vagy Dom Perignon, borászatok közül a Gaja, Chanson, Demeter és Tiffán, de tekintélyes az érlelt rumkülönlegességek és single malt whiskey-k választéka is. A közelgő ünnepeket szezonális termékekkel és stílusos ajándékcsomagokkal várják a Delizia Gourmet & More-ban, így idén igazán nem lesz nehéz különleges és finom meglepetést szerezni szeretteinknek – vagy épp saját magunknak.

Delizia Goumet @ More. HOL Magazin 2012.

Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10-20, vasárnap 10-18 óra között

Delizia Gourmet & More · Hegyvidék Központ

1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12. · Tel.: +36.1.951.02.04 ·
shop@deliziagourmet.hu · www.deliziagourmet.hu · www.facebook.com/DeliziaGourmet


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing