Megnyílik a Wellness Hotel Gyula

Április 1-én nyitja meg kapuit a Wellness Hotel Gyula Superior (volt nevén Hotel Agro). A szálloda 68-ra nőtt szobakapacitással, egy több mint 600 négyzetméteres wellness- és szépségfarmmal és összesen 33 autó számára biztosított parkolási lehetőséggel várja régi és új vendégeit.

Gyula első négycsillagos superior szállodájában egy 250 négyzetméteres konferenciaközpont is található, mely ideális helyszíne lehet konferenciák, tréningek, bankettek, állófogadások, bálok, divat- és termékbemutatók, esküvők és egyéb céges, illetve privát rendezvények megtartására. A változatos befogadóképességű termekben hangosítás, projektor, laptop, vezeték nélküli internet, pulpitus, tehát minden megtalálható, ami egy modern rendezvény igénye lehet. Emellett valamennyi helyiség rendelkezik természetes fénnyel és klímaberendezéssel.

A szálloda földszinti a’la carte étterme 70 vendéget tud egyszerre fogadni, nyáron ez terasszal bővül. Számos családbarát szolgáltatása közül megemlítendőek az összenyitható családi szobák, a játszóház, a gyermekmenü vagy a gyermekmedence. Az egészségükre és fittségükre odafigyelőknek hozták létre a fitnesztermet és a látványos, üvegfalú Wellness Oázist.
Egyéb szolgáltatásaik: TV- és kártyaszoba, mosás és vasalás, business sarok, életmód tanácsadás, kerthelyiség.

 

További információk a Wellness Hotel Gyula weboldalán >>>

 


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing