Megjelent a MennyeiMentes Desszertkönyv!

2019.12.03. | Kategóriák: Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

November elejétől e-book formájában szerezhető be Czeilinger Mária, a MennyeiMentes gasztroblog szerzőjének első könyve. A kiadvány 20 gluténmentes süteményreceptet tartalmaz, köztük tejmentes és vegán opciókkal, ezen kívül pedig néhány különleges karácsonyi meglepetés is vár az olvasókra.

Hagyományos hazai desszertek újragondolva és modern édességek - ezek mind megtalálhatóak a 20 válogatott recept között, amiket a szerző saját fotóival illusztrált, hiszen régóta foglalkozik ételfotózással és food stylinggal is. Maresz elmondta: többek közt azért állította össze a könyvet, mert szerette volna megosztani olvasóival azokat a praktikákat, amiket az évek során megtanult, kikísérletezett, hogy aztán igazán finom és élvezhető gluténmentes édességek születhessenek.

„A hagyományos alapanyagok mellett igyekeztem újakat is bemutatni, ezekkel (is) szeretnék segíteni a gluténmentes diétát követő desszertimádó olvasóimnak. Hiszem, hogy ezek segítségével még változatosabb és élvezetesebb lehet egy-egy süti elkészítése. A könyvben szereplő édességek közül egyébként a személyes kedvencem a somlói galuska, de a hajdinás-csokis kréker és az almáspite muffin is közel áll a szívemhez. A karácsony közeledtével pedig szerettem volna egy kis játéknak is teret adni: egy gyönyörű mézeskalács falu és mézes üvegház receptje és elkészítési útmutatója is helyet kapott a könyvben.”

Mennyei Mentes Desszertkönyv. HOL Magazin 2019.

Most a Black Friday alkalmából november 29. és december 1. között extra kedvezményes áron szerezhető be az e-könyv az alábbi linken:

https://mennyeimentes.hu/termek/mennyeimentes-desszertkonyv/


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing