Megérkezett a MEWA termékkatalógusa

Az új „World Wide Work by MEWA“ katalógusban a hölgyek méltó terjedelemben szerepelnek. A férfiak szintén. Méghozzá 360 oldalon keresztül, teli divatos és funkcionális munkavédelmi termékekkel és még ennél is többel.

 

Mint minden ősszel, idén is megérkezett a „World Wide Work by MEWA” (http://www.mewa.hu/munkavedelmi-cikkek/) termékkatalógus legújabb kiadása, amelynek mottója: nők a munka világában. És ez egyáltalán nem véletlen. „Az utóbbi időben egyre több nő keres divatos munkaruhát és hozzávaló funkcionális kiegészítőket”, – mondja Margharet Feldgiebel, a MEWA csoport munkavédelmi üzletágának vezetője. „Ezt a tendenciát tartottuk szem előtt az új katalógus összeállításánál” – teszi hozzá. Ezért is bővítették ki a női célcsoportnak szóló termékkínálatukat: így már többek között új, testhez álló softshell nadrágok, karcsúsított dzsekik és női biztonsági lábbelik széles választéka is megtalálható a friss termékkatalógusban. A férfiaknak és nőknek szóló teljes, mintegy ötezer munkaruházati cikket felsorakoztató palettán a munkaruházattól az üzleti öltözéken át a kültéri viseletig számtalan termék megtalálható.

MEWA katalógus. HOL Magazin 2015.

Abban is egyedülálló a World Wide Work by MEWA katalógus, hogy rendkívül sok jól ismert európai márka termékeit foglalja össze:

-          Az Anselltől az Eltenen vagy a Helly Hansentől a Hakrón keresztül a Honeywellig, illetve a Korsartól és Pumáig felsorakoznak a nagy márkanevek.

-          A kínálatban újdonságként jelennek meg a francia Jallatte termékei.

-          Számos innovatív technológiával találkozhatunk a kiadványban: Így például a légpárnás munkavédelmi cipőkkel, amelyeket a sport világában használtak először, vagy olyan védőkesztyűkkel, amelyek gyakorlatilag minden igénynek megfelelnek – éppen úgy megvédenek a vágások ellen, mint az elektrosztatikus feltöltődéstől.

 

Munkavédelem teljes körű szolgáltatási csomagban

A „World Wide Work by MEWA” a hagyományos munkaruházatok terén nyújtott kínálatával is kitűnik az egyéb katalógusok által bemutatott termékpaletták közül. Mindemellett a vállalat Európa-szerte jelen van, és ezzel együtt valamennyi helyszínen tartósan magas minőséget és szállítási megoldást biztosít ügyfeleinek, így többek között Spanyolországban, Belgiumban és Magyarországon is.

Hogy melyik termék a legalkalmasabb egy-egy felhasználási területre? Hogyan állít ki magáról egy cég bárhol minden tekintetben kiváló bizonyítványt? A MEWA ügyféltanácsadói tudják a választ, mert tisztában vannak az igényekkel.

Azok az ügyfelek, akik használják a MEWA szolgáltatásait, a „World Wide Work by MEWA“ kínálatában színben megfelelő kiegészítőket találnak a teljes körű szolgáltatás keretében nyújtott munka- illetve védőruházathoz.

A cég neve vagy logója nyomtatással vagy hímzéssel feltüntethető a ruhadarabokon. Így egy vállalat különböző területein dolgozó munkatársai tetőtől talpig egységesen, azonos színeket használva öltöztethetők fel: munkaruhával a gyártási területeken, védőfelszerelésekkel a veszélyes tevékenységek során vagy üzleti öltözettel a vezetői szférában.  Természetesen a védőszemüvegektől a selyemsálig minden szükséges kiegészítő megtalálható a katalógusban.

A forrasztóeszközöket gyártó németországi Felner vállalatnál felismerték mindezeket az előnyöket: „Tetőtől-talpig MEWA ruházatban vagyunk“ – mondja Tanja Sell, a Felder beszerzője. „Nálunk mindenki a MEWA által szolgáltatás keretében biztosított munka- és védőöltözetet hord. A kiegészítő eszközöket pedig katalógusból rendeljük. A cipők terén elég válogatósak a dolgozóink – a férfiak egyébként sokkal inkább, mint a nők. A WWW katalógus legújabb modelljeit szeretnék viselni.“

A termékeket Németországban 24 órán, a szomszédos országokban pedig 72 órán belül kiszállítják. A katalógus a MEWA weboldalán keresztül is megrendelhető: http://www.mewa.hu/kapcsolat/katalogusrendeles/

MEWA katalógus. HOL Magazin 2015.

MEWA textilmenedzsment

  A MEWA Európa-szerte 42 telephelyen nyújt teljes körű szolgáltatást vállalati partnereinek, akiket munka- és védőruhákkal, törlőkendőkkel, olajfogó és lábtörlő szőnyegekkel, gépalkatrésztisztító berendezéssel valamint „World Wide Work by MEWA” márkajelzéssel ellátott munkavédelmi eszközökkel lát el.

Mintegy 4.900 dolgozójával több mint 172.000 ügyfelet, köztük ipari felhasználót, kereskedelmi vállalatot, műhelyt és vendéglátóipari egységet szolgál ki. A MEWA csoport 2014-ben 583 millió eurós árbevételt ért el.

Az 1908-ban alapított vállalat ma vezető szerepet játszik a textilmenedzsment piacon. A MEWA-t 2013 novemberében a legjobbak között jelölték a Német Fenntarthatósági Díjra: a zsűri „A fenntartható fejlődést leginkább szolgáló németországi termékek és szolgáltatások” kategóriában a legjobb három vállalat közé juttatta. 2011-ben a Deutsche Standards kiadó „Az évszázad márkája” elismerést adományozta a MEWA-nak, és 2013-ban a vállalat újra elnyerte ezt az elismerést. 2015 januárjában a MEWA ismét kitüntetést kapott, a Deutsche Standards kiadó második alkalommal választotta a törlőkendő ágazat világpiaci vezető vállalatának.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing