Medvehagyma Fesztivál 2011

Április 15-17 között idén is megrendezik az orfűi Medvehagyma Fesztivált, mely hagyomány- és egészségmegőrző rendezvény egyben. A szervezők, szándékuk szerint meg kívánják reformálni ennek a tisztító és gyógyító hatású növénynek a fogyasztási kultúráját és átörökíteni azt a következő generációknak.

Ennek megfelelően a három napos fesztiválon számtalan, családi és gyermekprogrammal várja az érdeklődőket a Pécs közeli városban. Pénteken déltől a gyermekek ismerkedhetnek meg a medvehagymával, például kisvonatozhatnak a Medvehagyma erdőbe, interaktív sütő suliba mehetnek, logikai játszóházban törhetik a fejüket, megnézhetik a megnyíló madárijesztő kiállítást vagy éppen csemegézhetnek különböző medvehagymás harapnivalókból. A felnőttek számára a hétvégi fesztivál érdekes előadásokkal, egészségmegőrző programokkal, főzőversennyel, vadász kiállítással, vásárral is még sok érdekességgel készül.

A medvehagymás ételek minél behatóbb megismeréséhez járul majd hozzá az orfűi Kemencés Udvar és Muskátli Vendéglő, ahol kedvező áron lehet majd megkóstolni az egészséges hozzávalóval készült ételek széles választékát. A rendezvényre a belépődíj mindhárom napon 600 forint lesz.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing