Medvehagyma Fesztivál 2011

Április 15-17 között idén is megrendezik az orfűi Medvehagyma Fesztivált, mely hagyomány- és egészségmegőrző rendezvény egyben. A szervezők, szándékuk szerint meg kívánják reformálni ennek a tisztító és gyógyító hatású növénynek a fogyasztási kultúráját és átörökíteni azt a következő generációknak.

Ennek megfelelően a három napos fesztiválon számtalan, családi és gyermekprogrammal várja az érdeklődőket a Pécs közeli városban. Pénteken déltől a gyermekek ismerkedhetnek meg a medvehagymával, például kisvonatozhatnak a Medvehagyma erdőbe, interaktív sütő suliba mehetnek, logikai játszóházban törhetik a fejüket, megnézhetik a megnyíló madárijesztő kiállítást vagy éppen csemegézhetnek különböző medvehagymás harapnivalókból. A felnőttek számára a hétvégi fesztivál érdekes előadásokkal, egészségmegőrző programokkal, főzőversennyel, vadász kiállítással, vásárral is még sok érdekességgel készül.

A medvehagymás ételek minél behatóbb megismeréséhez járul majd hozzá az orfűi Kemencés Udvar és Muskátli Vendéglő, ahol kedvező áron lehet majd megkóstolni az egészséges hozzávalóval készült ételek széles választékát. A rendezvényre a belépődíj mindhárom napon 600 forint lesz.


Cikkajánló
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- Tokaji Tavasz Tállyán
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon
- KONCERTÁRIÁK / VIVALDI, HAYDN, MOZART, BEETHOVEN ÉS MENDELSSOHN MŰVEI
- HŐSI ÉLET - 2020.március 5. 19.30. MÜPA

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing