Mátyás Pince Étterem

A Mátyás Pince Étterem Budapest egyik leggazdagabb múltú étterme, mely 1904 óta várja az igényes vendéglátásra vágyó vendégeit. Napjainkra az étterem minden tekintetben megújult. Többek között, az épület számos, nagyszabású felújításon esett át, melynek során megtörtént a külső portál, a vendégtér, a légkondicionáló- és elszívó berendezés cseréje. Minden szerdán és csütörtökön 20:00 órától tradicionális folklór táncműsorral várják kedves vendégeiket.

Az étterem szórakoztató programjait Operett műsorral bővítették, amely péntekenként a Magyar Állami Operaház és a Budapesti Operettszínház művészei előadásában, Lakatos Vilmos és cigányzenekara szívet melengető cigánymuzsikája kíséretében tekinthető meg.

Mátyás Pince étterem. HOL Magazin 2011.

A világhírű konyha ételkülönlegességeivel és fantáziadús fogásaival kényezteti a magyar ízek kedvelőit. 6 nyelven is elérhető étkönyvükben - a kihagyhatatlan klasszikusok mellett - megtalálhatóak a rég elfeledett hazai alapanyagokból készült ételek is.

A rendezvényhelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Kés-Villa-Buda: ELKÉSZÜLT BUDA ÉTLAPJA

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing