Material Event Center

Párját ritkító méretek, különleges adottságok - kivételes rendezvényhelyszín Budapesten. Az enteriőr letisztult, meleg színei lehetővé teszik a szabad dekorálhatóságot. A technikai háttér minden igényt kielégít.

- az esti rendezvény hangulatához oszlopokra szerelt színezhető LED-es világítás
- a konferenciákhoz fényerősségben szabályozható alapvilágítás
- a technikai szobából vezérelhető a fénytechnika és a számos VGA és hangkimenet
- a terem három különböző pontján erősáramú kiállás található
- a helyszín nagy része természetes fényt kap, de az árnyékolástechnika a teljes sötétítést is lehetővé teszi a vetítést igénylő rendezvényeknél.

Material Event Center. HOL Magazin 2012

A különleges parketta jellegű padlóburkolat rendkívül kopásálló, így nem okozhatnak sérülést a vendéglátás be- és kitelepülései vagy a táncos lábú vendégek sem. Ugyancsak az egyszerű karbantartást szolgálják a mosható falak. A vendégek két irányból is érkezhetnek: a panorámaliften vagy a mozgólépcsőn. A beépített recepciós pult a regisztrációt, a ruhatár a gyors vendégfogadást teszi lehetővé. A dohányosok a beépített elszívóval rendelkező lounge jellegű szobában hódolhatnak szenvedélyüknek.

A rendezvények kiszolgálást segítő befejező konyha és hinterland helységek elhelyezkedésüknek köszönhetően a vendégek számára láthatatlanná teszik az előkészületeket és a betelepülést. A rendezvényeknek közeli és egyben tökéletes hátteret nyújtanak. A színpad központi elhelyezése esetén közvetlenül elérhető az öltöző helyiség és sminkszoba is. Ez megkönnyíti a divatbemutatók, fellépések, táncprodukciók megrendezését, vagy minden olyan rendezvényt, ahol fontos szempont a szereplők gyors átöltözése. A színpad kialakítására további számos lehetőség áll még rendelkezésre: nagy létszámú rendezvény esetén a technikai irányítószoba mellett vagy a panorámaliftek előtt, konferenciáknál az elsötétíthető ablakok előtt, divatbemutatóknál pedig akár 35 méter hosszan kereszt vagy hossz irányban (a liftek akár a modellek látványos "belépésére" is felhasználhatók) A Material Event Center a megrendelők, a rendezvényszervező cégek és a reklámügynökségek minden igényét maradéktalanul kiszolgálja.

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>

A helyszín catering partnere az Albatros Party Service

Material Event Center. HOL Magazin 2012


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing