Máté Bence utazókiállítása az Accor támogatásával

2019.04.08. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Káprázatos utazókiállítást indított Máté Bence, világhírű magyar természetfotós. A kiállításokat egy exkluzív előadás-sorozat is kíséri. A különleges élmény fő támogatója az Accor, a budapesti sikeres nyitókiállítás és népszerű előadás után, vidéki nagyvárosokba is segít eljuttatni a kivételes eseményt. A kiállításokon 333 négyzetméter üvegfelületen 623 fotót láthatnak az érdeklődők.

A kiállítás-sorozat Budapest után először Debrecenbe érkezik. Az ingyenes kiállítás április 6-án nyílik meg a debreceni Kossuth téren, melyet a Kölcsey Központban rendezett előadás kísér április 20-án. Debrecen után a kiállítás Gödöllőre költözik május 4-én, ahol az előadást a Királyi Kastélyban rendezik meg május 24-én. Június 15-én Egerben folytatódik a turné egy június 28-ai előadással a Márai Aktív Turisztikai Látógatóközpontban. Eger után a balatoni Keszthelyen nyílik a kiállítás július 13-án egy augusztus 4-i előadással a Kastélyparkban. Innen augusztus 10-én a szegedi Kárász utcába utazik a kiállítás, az előadást pedig augusztus 30-án az Újszeged színpadán tartják. Ősz elején szeptember 14-én a győri Széchenyi téren nyit a kiállítás, melyet 28-án az Egyetemi Csarnokban tartott előadás kísér. Az utazókiállítás utolsó állomása a miskolci Városház tér október 12-én, melyet a 26-i előadás zár a Városi Szabadidőközpontban.

Máté Bence előadássorozata és országos vándorkiállítása. HOL Magazin 2019. 

Az Accor számára mindig is fontos volt az ökotudatos gondolkodás és a fenntartható fejlődés. A vállalat aktív szerepet vállal a bolygó és a helyi közösségek támogatásában – Planet 21 programja keretében nem csupán a vendégeit, de partnereit is munkatársait is bevonja egy közös, fenntartható, pozitív vendéglátás programba. Az Accor számára megtiszteltetés, hogy Máté Bencét és munkásságát támogathatja.

Az utazókiállítást a támogatók segítségének köszönhetően a nagyközönség ingyenesen látogathatja. A kiállítást kísérő előadás-sorozatokban Máté Bence egy stand-up humorista előadásába csomagolva meséli el élményeit és gondolatait. Bővebb információkat megtudhat az alábbi linkre kattintva: https://matebencekiallitas.hu

 

AZ ACCORRÓL

Az Accor a világ vezető kiterjesztett szállodaipari csoportja, egyedi és tartalmas élményeket ajánl csaknem 4800 szállodájában, resortjában és villájában a világ 100 országában. Az Accor a páratlan, luxustól az economyig terjedő márkaportfolióján keresztül magasszintű vendéglátást nyújt több, mint 50 éve.

A szállásadáson túl, az Accor új lehetőségeket nyújt a vendégei számára az utazásra, munkára és kikapcsolódásra, összhangban a Food&Beverage, éjszakai élet, jólét és coworking márkáival. Az üzleti teljesítményt az Accor saját üzleti innovációi hajtják, növelve disztribúció, működési és vendégélményi hatékonyságot. A vendégeknek a világ egyik legvonzóbb hűségprogramjához van hozzáférésük.

Az Accor mélyen elkötelezett a fenntartható értékteremtés mellett és aktív szerepet vállal a bolygó és közösségek támogatásában. A Planet 21 – Itt cselekedj programja segít, hogy „pozitív vendéglátást” valósítsanak meg, emellett az Accor Szolidaritás, egy támogatói alap, olyan hátrányos helyzetű emberek professzionális képzését támogatja, akiknek ezáltal munkavállalásra van lehetőségük.

Az Accor SA elérhető az Euronext párizsi tőzsdén (ISIN kód: FR0000120404) és az OTC piacon is (kód: ACRFY) az Egyesül Államokban. További információért látogasson el az accor.com oldalra, vagy kövessen Twitteren és Facebookon.

 

 

 


Cikkajánló
- Szüreti Gördülő Dűlők a Villányi borvidéken
- Idén is a Coca-Cola HBC Európa legfenntarthatóbb módon működő üdítőitalgyártója
- L’art pour l’art Társulat
- Csak mítosz, hogy a többször keveset elv a helyes étrend titka?
- Ingyenes szabadtéri edzéssorozat indul életmód-és edzéstanácsadással

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing